Lukijat

sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Lintu ja teksti kortissa, Itikkalavan muisteloa

P*skarteluhaaste #285   Pammun luonnos
For a Friend
Valkoinen kortti olisi pitänyt kuvat värillisen alustan päällä! Vaan näkyy siitä nyt hiukkasen kohokuvioitua valkeaa pohjapaperia kuvioineen kun oikein tarkkaan katsoo... Sitä samaa kuin edellisessä kortissakin, eli puunsyitä.

Kaksi palasta kukkaoksapaperista vierekkäin muodostavat kuvan johon lisäsin puisen linnun oksineen. Lintu väritetty ProMarkereilla. Raamitus lilahtavalla punaisella kuten myös tekstille. Siitä paperista pikkuiset sydämetkin lävistin.
***
Itikkalava oli nyt ihan tosissaan itikkalava! Siis ei nyt ihan pilvin pimein mutta sitäkin nälkäisempinä ne hyökkäsivät meihin ihmisparkoihin heti kun uskalsi istahtaa vaikkapa nauttimaan muurinpohjalettuaan mansikkahillon kera, tai vain kävelemään ulkohuussiin...

Sisällä sentään ei montaa inisijää näkynyt eikä kuulunut. Tosin niitä tuskin siellä kaivattiinkaan :)

Simpleeltä suorastaan oma orkesteri mukana kun H-Hetki soiteli mukavia ja tanssittavia kappaleita koko illan. Kansaa valui pitkin iltaa lisää mutta kovin tiiviiksi ei tungos tullut missään vaiheessa.

Pieni lava ja vähän ihmisiä mutta kuten sanonta kuuluu: Kun väki vähenee niin pidot paranee! Tunnelma oli lokoisan kotoinen ja kaikki tuntuivat viihtyvän.

Tänään sitten arkisempiin askareisiin, eli mustikan siivousta sanko tolkulla! Kokeilin putsaamista kertakäyttöhansikkaat käsissä ja se toimi yllättävän hyvin. Hanskat olin säästänyt jostain kampaamotuotteesta, sellaiset oikein venyväiset ja tiiviit.

Entiset 'surunauhat' tosin vielä kummittelevat molempien käsien sormissa edellisesta siivousurakasta mutta vaalenevat joka pesussa hiukan :)

Tällä kertaa putsasin marjoja tuulisella pihalla siihen asti kunnes alkoi sataa, eli iltapäivään ja kaksi ämpäriä tyhjeni. Aikamoinen kasa pakastusrasioita päätyi kahteen pakkaseen nimilaput kansissaan. Huomiseksi jäi yksi sankollinen odottelemaan.... ettei työt kesken loppuisi!

Kovin paljoa muuta ei tänään ole tullut tehtyäkään, sillä sateen alkaessa köllähdimme molemmat päiväunosille ja sitten vasta syötiin...ja täytettiin ristikoita ja katsottiin TV:tä ja kahviteltiin, eli kaikkea mitä sunnuntaihin kuuluu = lekottelua.

4 kommenttia:

  1. Ihana kortti.

    Meilläkin on satanut koko päivän. Mustikat kypsyvät täälläkin pikkuhiljaa. En ole vielä poiminut.

    VastaaPoista
  2. Ihana kortti. Olen kyllä niin kateellinen ihmisille, jotka viitsivät mustikoita kerätä ja vielä kateellisempi olen, kun he niitä sitten talvella pakkasestaan kaivavat. :D Ja tekevät jonkun ihanan mustikkapiiraan. Yhyy. Arvostan.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!