Lukijat

lauantai 18. heinäkuuta 2015

Lehti-ilmoituksia ja tekstiä kortissa, asiaa messuiltakin

A Day for Daisies #126   Add some Newsprint - Lisää lehtitekstiä
Old Local Newspaper from year 1925! Some Adds: Dancing tonight and beautiful dresses :)

Aito vanha Itä-Savo-lehti vuodelta 1925 josta leikkelin pari ilmoitusta, jotka sopivat tähän korttiin kuin tehtynä. Lisänä muuta tekstiä samasta lehdestä.

Neitokaisen kuva on uusun Freebie A Day for Daisies sivustolta. Ajattelin, että hän on nähnyt ilmoitukset ja rientää ostamaan kauniin mekon ja sitten tanssimaan!

Värittelyt ProMarkereilla ja Flex Markereilla. Kuvan alla raamileike ja pari palasta stanssauksesta. Perhonen itseoikeutettuna koristeena.
***
Komea keli oli kuin tilattuna juuri tälle päivälle jolloin kansaa kaikkialta vaelsi Antiikki- ja Keräilymessuille! Siis tajuttomasti väkeä. Korvakuulolta arvelisin, että paljon jopa pääkaupunkiseudulta kesämökeilleen saapuneita ja lähikaupungeista ihan varta vasten messuilemaan saapuneita.

Totta kai oli myös paikallisia. Tuttuja paljon ja kasvoiltaan tuttuja vielä enemmän. Joidenkin kanssa juteltiin enemmänkin ja toisiin törmäiltiin eri osastoilla useaankin kertaan.

Messut ovat aika laajalla alueella, joten liikuntaakin sai kivasti!

Kaikkea oli pilvin pimein. Eniten taisi olla porsliinia mutta aika lailla oli vanhoja levyjä, teeman mukaan ja radioita, grammareita ja niiden yhdistelmiä mutta vain yksi ainokainen jukeboksi!!! Emme siis saaneet edes keskustelua aikaiseksi josko hinnasta sovittaisiin :(

Vanhoja keskiaukeaman kuvia Suosikki-lehdestä: Beatles ja ryhmäkuva jossa oi miten nuoret Eino Grön, Katri-Helena ja muita joita ei olisi tuntenut ilman tekstiä!

Aikaa kului tuntisotalla joten välillä piti kahvitella ja syödäkin, että jaksoimme aina vaan uusia ihanuuksia kierrellä katselemassa. Ainoa ostos maksoi viisi euroa: kullattu kaulaketju. Olin sitä tarvinnut jo jonkin aikaa, joten hyvä kauppa, hyvään hintaan.

Kotiin tultua pötkähdimme päiväunille. Oli sentään kävelty varmaan useampi kilometri tuntien mittaan!

2 kommenttia:

  1. Oh Loreal this is lovely. The butterfly and the image work so well together and this is just perfect for the ADFD Newsprint challenge. Thanks so much for joining us!

    VastaaPoista
  2. I love how soft you kept the coloring on the freebie image, Loreal. She's a beauty. The newsprint in the bg is wonderful. Thanks so much for playing along in our Newsprint Challenge. Cathy xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!