Lukijat

keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Kukkakorttia pukkaa ja reissu järvellä uivalla mökillämme vieraiden kera.

Sketchy Colors #252   Fersken, Kreme, Grönn - Peach, Cream, Green - Persikka, kerma, vihreä
Happy Birthday
Suomalaisesta Kirjakaupasta löytyy yllättävän monikäyttöisiä kuviopaperilehtiöitä. Tämän kortin paperit pienestä lehtiöstä, niin alin, kuvan alla oleva, kuin siitä paperista ylijääneet liuskatkin joita käytin kuvan alla mustalla tussilla rajatttuina.

Kuva väritetty ProMarker tusseilla. Reunoja käsittelin Mementon punaisella ja sitten vielä mustalla. Samoin mustetin myös kuvan alla olevan paperin ja perhoset.
***
Päivä hujahti hyvässä seurassa Savonlinnassa. Tapasin koulukaverini kahvien merkeissä. Tuntuu aina kivalta tavata tuttuja vuosien takaa, vaikka kerran vuodessa jos ei useammin ole mahdollista. Juttua vaan piisaa hurjasti ja aika on aina liian lyhyt!
 
Junalla menin ja ehdin kävellä läpi oopperakaupungin torin ja kurkata pian lopettavan askartelukaupan ale-sisällön, ennenkuin paikallisbussi vei toiseen päähän kaupunkia ystävän luo. Kotimatka samoin, bussilla juna-asemalle ja sieltä junalla Simpeleelle, Parikkalassa junaa vaihtaen!

Vastassa vieraat joiden kanssa matkailimme Pitkäjärvella kahvien kera mökkilautallamme. Lapsivieraista taisi limsatarjoilu ja Ahdin hiukset, eli järven pinnalla kelluvat pitkät kasvustot olevan mielenkiintoisimpia ja tietenkin radio, josta kuului musiikkia :)

Keksitkin tekivät kauppansa, aikuisille maistuivat juustorinkelit.

2 kommenttia:

  1. Ihana kortti ja Savonlinnan reissut onnistuvat aina. Olen käynyt monta kertaa ja aina löytyy uutta ja ihmiset ovat ihania.

    VastaaPoista
  2. Great card with a great layout and beautiful papers. Love the clean and simple style
    on this on this card. Thank you for participating in Sketchy Colors, good luck.
    hugs Monica

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!