Lukijat

perjantai 24. heinäkuuta 2015

Kiitos-kortissa pahvia ja juttua mustikoistakin

Inkspirational #87   Kraft - Pahvi
Thank You
Kohokuvioin alimmaiseen paperiin oikeaan reunaan samaa vinoruutua kuin vihertävään kartonkiinkin, vain kaulimella painelle, ettei kuvio olisi liian selkeä, eikä varsinkaan leikkaantuisi aukoiksi, kuten vihreässä.

Hankasin kuviota näkyviin mustalla ja hiukan enemmän kulmiin.

Vihreänä näkyvä verkko- ja ruudutuskartonki on alunperin valkoinen. Sitä värittelin vetämällä suoraan leimasintyynyllä yli koko kartongin.

Vihreällä hankasin myös pahvisen stanssauksen ja tekstin reunoja. Halusin lopputuloksen näyttävän yksinkertaiselta ja selkeältä, joten jätin pahviosan ihan sileäksi.
***
Armaani kävi mustikoita poimimassa lähimaastossa ja minä kävin kaunistautumassa kampaajalla. Minun tehtäväkseni jäi marjojen siivoaminen, joten näpyttelen tätä tekstiä lähes mustikasinisin sormin...
 
Että se osaakin tarttua tiiviisti! Viime vuonna pesuvinkkinä oli kivennäisvesi, se kuplivainen. Ei paljoa auttanut. Tänä vuonna vinkkinä on sokeri. Sillä kun hankaa niin puhdasta tulee. Olen nyt hangannut kahdesti sen jälkeen kun pesin sankon jossa mustikat kotiin tuotiin, poimurin ja kehikon jolla niitä pyörittelin sekä tietenkin myös roskia varten oli astia. Kädet mustikan siniset ja kynnenaluset pikimustat kaikesta lotraamisesta huolimatta!!
 
Kokeilin omaa niksiäni, käsirasvaakin. Sama tulos, eli ei siihen taida olla muuta niksiä kuin pestä, pestä ja pestä useita kertoja monta päivää. Eiköhän ainakin ennen seuraavaa mustikkasatoa tule puhtaaksi, ellei sitten näitä poimita jo kohta lisää.
 
Huomiseksi on nimittäin suunnitteilla suurisuuntainen keräilyoperaatio eväineen, uimavarusteineen ja nuotiomakkaroineen... näinköhän selviän siivousurakasta lähimainkaan ennen tansseihin lähtöaikaa...
 
Huomasithan ARVONTANI? Vielä ehdit mukaan sillä aikaa on huomiseen iltaan, arvon voittajan sunnuntaina. Kokeile onneasi tästä!

2 kommenttia:

  1. Meillä on vielä marjat metsässä. Pitääpä ottaa poimuri ja lähteä haravoimaan mustikkametsää.

    VastaaPoista
  2. Such an intricate card! Thank you so much for sharing it with us over at Inkspirational!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!