Lukijat

sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Kakkua kommelluksen kera ja vesisadetta

I Love ProMarkers #278   Pets - Lemmikkieläimet
Oops! ...but Happy Birthday any way...
Mo Manningin freebie on huumorikuvia joita on vaikea vastustaa :) Ja kun haasteeseen tarvittiin lemmikki, on kuvassa sopivasti koirakin, se syy josta seuraa tai on seuraamatta katastrofi...

Ja kuinkas monta vuotta tulikaan täyteen? Se jääköön salaisuudeksi, pääasiahan on saada syy juhlia ystävien ja sukulaisten kesken!

Taustapaperiksi valitsin aika tumman sydänpaperin, onhan sankari vähän goottityylinen, eikä tykkää liiasta hempeilystä. Makeutta saa olla vain kakussa :) Siispä koristuksetkin suoraviivaisia, paitsi kakkupaperin puolikas... menköön nyt sekin.
 
ProMarkers: Ivory, Blush, Baby Blue, Powder Blue, Blossom, Barry Red, Canary, Ice Grey2 and 4, Coral. 
***
Onneksi kävimme messuilla jo eilen, sillä tänään heräsimme sateeseen :( Sitä jatkui ja jatkui pitkälle iltapäivän viime tunneille asti. Sitten alkoi aurinko lämmittämään pilvien välistä.

Oli siis juuri sopiva sää sisähommeleille. Mutta kun on sunnuntai, en sentään siivoilemaan ruvennut, vaan kortteilin oikein sydämen kyllyydestä :) Tosin on TV:täkin tullut katsottua tavallista enemmän. Tuli puutarhaohjelmia, ne ovat aina mukavaa katsottavaa.

Ristikoitakin ratkoin ja jokusen Sudokun siinä sivussa. Ruokaakin on syöty ja herkuteltu jäätelöllä ja mansikoillakin. Siis oiva sunnuntaipäivä!

3 kommenttia:

  1. Ihana kortti. Meillekin riitti sadetta ja sadetta......

    VastaaPoista
  2. Hauska kortti. Minä olin viikonlopun sellaisessa paikassa, mikä on taitanut ainoana säästyä pahemmilta sateilta. Aurinko paistoi ja oli muutenkin mukavaa. Mukavaa alkanutta viikkoa.

    VastaaPoista
  3. cute image and a gorgeous card . Thank you for joining us at I♥Promarkers challenge good luck Ginny x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!