Lukijat

lauantai 25. heinäkuuta 2015

Iso ruusu ja kohokuviointia

Everybody-Art-Challenge 334   Embost - Kohokuvioitua
A Big Rose
Glitter Black Embossing and Wooden-kind Embossing background
Suosikki melkein tämä uusin kohokuviointitasku alkaa olla kun joka toiseen korttiin sitä käyttelen :) Valkoinen paperi sai yllensä kohokuvioinnin päälle mustaa ja ruskeaa ja kellertävää, että näyttäisi ihka oikealta puulta.

Stanssattu koukeroreunaneliö puolestaan on mustalla kimalle kohopulverilla kuumennettu komeaksi. Iso ruusu olisi saanut sekin olla kimaltavampi mutta olkoon nyt näin eli pelkästään ProMarkereilla väritettynä.
***
Komea keli mustikkaretkelle! Aurinko paistaa ja on lämmintäkin parikymmentä astetta. Mitä nyt tuulee välillä puuskaisesti, vaan se tuskin puiden keskellä metsässä paljoakaan haittaa.

Minä siivoilin kotosalla koko huushollin ja huiskaisin kaikki minkä irti sain ulos tuulettumaan ja sitten sisään paikoilleen tuoksuvina. Yrittelin jopa nurmikkoa ajella, sekun kasvaa ihan silmissä ja nyt siinä saa jo nilkkoja myöten kahlailla paikka paikoin!

Ei ollut vempele oikein työtuulella. Käyntiin sain kiskottuani miljoona kertaa mutta vain neljä kaistaa ehdin tekemään nurmeen, kun sammui ykskaks. Yritin uudelleen käynnistää mutta ei onnannut. Annoinpa lepäillä jonkin aikaa ja kanniskelin roskat kompostiin ja leikkelin kukkia maljakoihin.

Kokeilin uudelleen ja muutaman turhan yrityksen jälkeen sain rakkineen käyntiin. Vaan lyhyeksi sekin rupeama jäi. Pamahti ja yskäisi ja sammui kun meinasin ihan työtä teettää!

Niinpä uskoin, ettei tänään ole ollenkaan hyvä päivä leikata ruohoa ja vein pois lepäilemään mokoman työtä vieroksuvan koneen...

Ehdin siis kortteilla ja laittaa ruokaa uuniin hautumaan ja jopa pölytkin pyyhkimään! Siinä sitä viikonlopun viihdettä olikin kerrakseen :) Kohta suihkuun ja menoksi, eli Itikkalava, toivon mukaan yhäkin ilman itikoita, kutsuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!