Lukijat

maanantai 20. heinäkuuta 2015

Ihana Armi jälleen kortissa

Allsorts Week 320   Add a Banner or Flags - Lisää lippuja tai viirejä
Congrats-Banner
Toisia vuodet tuntuvat vain kaunistavan! Siispä maailman kauneimman naisen kuva on ihan paikallaan kun ei juhlijasta itsestään ole sattumoisin sopivaa kuvaa käytettävissä.

Vanhan ajan tunnelmaa hain taustapaperin värityksellä. Soinnutin sitä kuvaan. Ainoana väriläikkänä kukkaset joita onkin sitten aika monta ja suuria! Onnea-teksti on haasteen banneri mikä se suomeksi mahtaisikaan olla nimeltään?
***
Kaunis kesäinen ilma helli tänään meitä. Aamusella kaupoille hankkimaan herkkuja vieraille (ja tottakai myös itselle!) Armaani matkasi vieraiden kera mökkilautallamme. Tein heille retkieväät, ettei nälkä ainakaan keskeytä mukavaa matkaa :) 

Sillä aikaa oli rauhallista tehdä kortteja jotka ovat olleet odottelemassa jonkin aikaa puolitekoisina. Tällä viikolla kun on jälleen huomenna tanssimaratoni. Risulahteen ensin ja sieltä Suikkalaan vie tiemme! Siispä huomenna ei ehdi kortteilemaan ollenkaan.

Keskiviikkona olisi herkkuna tarjolla tämänvuotinen tango-kuningatar Särkisalmen Kisapirtillä keskiviikkona ja torstaina minulle uusi paikka Nutikan lava kutsuu.

Onneksi sain aika paljon tehtyä, vaikka välillä hommiloin toki kotitöitäkin.

Käväisimme vielä iltapäivän lopuksi keskustassa kun torilla piti olla peräkonttikirppis, vaan ei yhtään siltä tuntunut kun paikalla oli kolme, eikun neljä myyntipöytää! Kahvit kuitenkin juotiin torilla istuksien ja tuttuja jututtaen. Heitäkin vain pari kappaletta oli eksynyt paikalle... Harmi. Nyt ei ainakaan säässä ollut vikaa.

Sopivasti kotiin ja melkein alusta ehdimme katsomaan austraalialaista dekkarisarjaa Miss Fisherin murhamysteerit. Pitäähän aina olla edes yksi sarja jota seurataan :) Tämä on aika hauska, joskaan ei siinä ihan välttämättä tarvitsisi olla murhia... hmm, olisiko se sitten murhamysteerio ollenkaan ...? Minun täytyy myöntää, että juoni on yleensä aika mutkikas mutta epäjohdonmukainen ja katsonkin enemmän neiti Fisherin pukuja, mutta älä kerro kellekään... :)

Aika kivasti on Heinäkuun ARVONTA lähtenyt käyntiin. Hyvä juttu! Kaikki mukaan mukavaan seuraan.

2 kommenttia:

  1. Kaunis kortti :)
    Neiti Fisheria tulee seurattua silloin tällöin ja siinä onkin kauniita pukuja.

    VastaaPoista
  2. Kaunis kortti kauniille naiselle, tosi hauska käyttää vanhoja missikuvia kortteihin.
    Kiitos kun tulit mukaan Allsorts haasteeseen.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!