Lukijat

maanantai 15. kesäkuuta 2015

Yksi ruusu mutta paljon kukkia ja kovaa tuulta

Allsorts Week 315   Flower Power - Kukkavoimaa
Congrats!
Oikein kukkea taustapaperi josta laitoin myös keskelle vyötteen. Sen päälle palasen 'sekasotkunauhoja' siis sellaisen kovahkon tärkätyn oloisen jutun.
 
Stanssasin piparineliöllä ruusukuvan ja samalla kertaa myös isommalla toisen josta tein raamin leikkaamalla neliöksi ylijäämäpalasen. Sekavasti selitetty, tiedän, mutta en keksi parempaakaan :(

Ruusu väritetty ProMarkereilla ja samalla loppusilaus myös perhoselle, että sointuisi kortin väreihin. Kuvan ja raamin reunat käsittelin vihreällä Mementolla. Onnea teksti suoraan kuvaan leimattu. (...tällä kertaa jopa suorassa :))
***
Uhmasin hurjia luonnonvoimia ja ajelin ruohikot vaikka välillä sataa ropsauttikin, tosin vähän,  ja vaikka koko ajan tuuli hurjasti koko ajan koventuen! Siis ihan kamalia kelejä!!

Nyt kuitenkin niin piha kuin puutarhakin näyttää viimeistellyltä, paitsi niiltä osin puutarha näyttää lähinnä sekasotkulta, joilta kiskoin käsin valtavan kokoisiksi venähtäneitä koiranputkia ja vuohenputkia ja juolavehnää ja sitä kamalaa nokkosta!!! Seuraavalla ajelukerralla saan toivon mukaan näin lisää tilaa vallattua villiltä luonnolta :)

Vielä jäi aika paljon nyhdettävää mutta onpahan aloitettu ainakin...
 
Jos ihmettelet missä on ARVONNAN tulos, niin kurkkaapa edellistä postausta tästä alta. Sieltä löytyy voittajan nimi, joka on....  Enpä kerrokaan sitä tässä!

2 kommenttia:

 1. Lovely card, pretty rose and love all the pink.
  Thank you for sharing at Allsorts 'Flower Power' challenge and good luck x Susan x

  VastaaPoista
 2. Gorgeous creation, thanks for joining Allsorts challenge, good luck.
  Happy crafting
  Tracy x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!