Lukijat

keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Vintage neitokainen muistelee

Allsorts Week 313   Vintage
Young Lady and Memories
Kasaa ja liimaa kortti, eli kukkakaupan puskan ympäriltä paperi ja siitä pikkuinen kuva pariskunnasta kohottamassa maljaa. Olisiko kihlaus tai jopa häät? Kortin taustapuolikuva on isommasta paperista jossa Pariisin muisteloita ja neitokainen joka on nettilöytö.

Kaiken alla ja lomassa kaksi isompaa ja kaksi pienempää kahviliinaa, pienempien reunuksia hinkkasin punaisella  ja isompien vihreällä. Ajatuksena oli saada pitsiryöppyvaikutelma.
***
Aamusta ajelimme Lappeenrantaan ja Imatrallekin kahteen otteeseen, eli mennen tullen. Ehdimme kahvitella kahdesti ja kerran syödä, ennenkuin kotimatkalle! Eli kokopäivätyötä on ostaminenkin :)

Kovasti oli puutelistalle kertynyt sellaista tavaraa jota ei pieneltä kotipaikkakunnaltamme ole ostettavissa. Siispä auton takapenkit kumoon ja sitten sinne lastattiin saunanlauteita, hyllytarpeita, lasilevy, kasapäin lamppuja ja sähkönippeleitä ja nappeleita ja jopa suihkepullollinen maaliakin joka kestää 800 astetta kuumuutta!!!

Lähikaupasta vielä ruokatarpeita, Kirjastosta tilattu kirja ja pankkikin ryöstettiin, eli käytiin automaatilla kun bensa-aseman kortinlukija reistaili ja piti saada polttoainetta niin autoon kuin ruohonleikkuriinkin, se leikkuribensa valutettiin kyllä kanisteriin :)

Sitten olikin jo korkea aika rynnätä suihkuun saada hiukset kuiviksi ja paplarit päähän, sillä tänään on Särkisalmen Kisapirtillä kesän ihka ekat tanssit. Soittaa Finlanders joten tottakai sinne on mentävä!!!

Aamu oli niin sateinen ja harmaa, että kesä tuntui kauniilta unelta vain. Koko matkan sateli ja vielä pitkän aikaa päivän mittaankin mutta kotimatkan alkaessa taivas alkoi kirkastua, pilvet pienenivät ja sininen taivas tuli näkyviin. Ei siis ilmeisesti tarvita sateenvarjoa ja kumppareita varustaa mukaan. Pidän sormia ristissä varalta.

Nyt vaan tämä esille ja postikurkkaus ja sitten hiukan kodin sipistelyä ennenkuin menoksi!

4 kommenttia:

 1. Oi niitä aikoja, ihana kortti.
  Hauska kun tulit taas Allsorts haasteeseen mukaan.
  Toivottavasti oli hauskat tanssit;-))m

  VastaaPoista
 2. Fab creation, thanks for joining Allsorts challenge, good luck.
  Happy crafting
  Tracy x

  VastaaPoista
 3. Your lovely image is perfect for a vintage inspired creation Mervi, thanks so much for joining in at Allsorts this week.

  B x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!