Lukijat

lauantai 6. kesäkuuta 2015

Veneilylomaa, trailerikuvaa ja ennakkotietoa arvonnasta

Passion for ProMarkers Week 299   Colours of Your Country's Flag - Käytä kotimaasi lipun värejä
Relaxing Holiday
Finland's Flag is Blue-White
Suomitietoutta maailmalle kortin voimin! Onhan siinä värit ja lippukin liehuu postimerkissä. Kummasti kuvassa punertaa valkoinen, en tiedä miksi... Ja leimakuvan taivas vuorostaan vihertää. Kehveli vieköön!

Vaan sinivalkoinen kortti on joka tapauksessa ja toivottaa rentouttavaa lomaa seilaajille, jotka viettävät kaiken liikenevän ajan veneillen.

ProMarkers: Sky Blue, Pearl Blue, Cornflower.
***
Aurinko on taas palannut lämmittämään ihmislapsosia! Sopivasti juuri viikonlopuksi!! Ulkona kun töitä riittää tähän aikaan vuodesta enemmän kuin ehtii tekemään. Vaan hauskaa puuhaa. Ajelin nurmikkoa ja kiskoin käsin sieltä mistä kone ei yllä. 

Istutin kahden erivärisen santpaulian lehdet kolmeen ruukkuun. Mullan kanssa tuhraaminen on ulkona paljon mukavampaa. Ei tarvitse pelätä tiputtavansa sotkuja joka paikkaan ja kastellakin voi huoletta oikein kunnolla. Saapahan nurmikin samalla osansa. Loput pussinpohjalliset multaa ripottelin kukkapenkkiin. Ei siellä sitä liikaa koskaan ole.
 
Otin lupaamani kuvan pyörällisestä ja vinssillisestä trailerista.
Jätin kuvaan näkymään keinun, että saatte jonkinmoisen kuvan koosta! Aika mahtava, eikö vain?
 
Muu aika on mennyt kannellessa petivaatteita ja mattoja terassille tuultumaan ja sitten takaisin sisälle. Ja tietenkin kortteillen :) Ajattelin laittaa kesäkuun arvonnan maanantaina. Tulethan mukaan! Laitan toki korttikuvan myös huomenna, eikä haittaa vaikka sitäkin tulet katsomaan ja mielellään kommentin kera. Niistä tykkään erityisesti :)

7 kommenttia:

 1. Voi kuinka kaunis ja kesäinen kortti lippumme väreissä. Tykkään kovasti raikkaasta merellisestä kortistasi :)

  VastaaPoista
 2. Kertakaikkisen ihana ja selkeä kortti - postimerkki on oikein piste I:n päällä. Mistä löydät vanhoja ihania postimerkkejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saan aika lailla kirjeitä ja säästän merkit. Aina niille käyttöä löytyy :)
   Ja kun kysyit saako idean käyttää niin tottakai! En varmaankaan liene ensimmäinen joka näin tekee. Muistathan joulukortit, niissäkin käytin oikeita, käytettyjä merkkejä.

   Poista
 3. Hei uudelleen.... saanko matkia postimerkki ideaasi?
  Tosin eri merkki, mut selväsi matkittu tästä ihanasta kortistasi???

  VastaaPoista
 4. Kotimaamme lipun väreistä tosi upea kortti.

  VastaaPoista
 5. Gorgeous card! Beautiful stamp! Thanks for joining our challenge this week. Hugs Lotta, Dt for Passion for ProMarkers

  VastaaPoista
 6. A lovely card with a nice relaxing image!
  Thank you for joining us at Passion For Promarkers :)
  Kelly.x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!