Lukijat

perjantai 26. kesäkuuta 2015

Uuteen kotiin muuttaville

Passion for ProMarkers Week 302   Rainbows - Sateenkaaria
Hope You're happy as Birds in Your NEW HOME!
Watercolors on the background Paper
ProMarkers on the Image
Wallpaper Die Cuts
Ajattelin ensin, että taustapaperi saa olla se sateenkaari ja kastelin akvarellipaperin ja tiputtelin siihin eri värejä pensselin kärjestä ja annoin kuivua yön yli.

Vaan kun aloin etsiä siihen sopivaa leimakuvaa, ei löytynyt mitään joka olisi sopinut! Siispä ajatukset uusiksi ja kun tarvittiin vielä korttia uuteen kotiin muutajille, oli valintakin loppujen lopuksi ihan helppo. Mainoksesta mustavalkea kuva ja sen värittelin tusseilla. Siinä vielä staeenkaarikin ainakin nurkan väreinä :)

Rypyliäästä tapetista stanssasin raamin kuvalle ja lävistin pari sydäntä. Kauniit stanssaukset nurkissa olen saanut Pirjolta, nekin samantapaista rypyliäspintaista sattumalta.

ProMarkers: Meadow Green, Lime Green, Grass, Canary, Sky Blue, Orange, Rose Pink
***
Eilinen meni hujauksessa kun käväisimme Lappeenrannassa ja Imatralla ostamassa mm. saunan lasioven, kemiallisen vessan, kaasulieden ja kamalasti kaikenlaista pientä tilpehööriä jota kaiken kiinnittämiseen ja kokoamiseen tarvitaan.

Ehdimme toki kahvillakin käydä ja aikomuksena oli jopa käväistä pikapikaa juuri alkaneilla markkinoilla satamassa, vaan se tyssäsi lähes alkuunsa kun tietyö pysäytti liikenteen ja jono seisoi ja seisoi ja seisoi. Sitten huomasimme, ettei mihinkään voisi päästäkään kun koko tie tukossa!! Eikä minkäänlaista opastusta, ajo-ohjetta missään, ohjattiin vain kaistalle jolta ei päässyt mihinkään!!!
Teimme ihan laillisen U-käännöksen heti kun mahdollista, niin tekivät monet muutkin. Tuskin kellään on aikaa koko päivää seistä valoissa jotka kyllä vaihtuvat mutta joista ei pääse ajamaan...
Siispä kotiinpäin ja pikasuihkuun ja paplarit päähän. Sitten hiukan apetta naamariin sillä emme olleet kahvilakäynnin lisäksi syöneet muuta kuin aamupuuron.
Juhlissa illalla sitten syötiin oikein pitkän kaavan mukaan ja paljon. Tai oman halun mukaan, sillä eihän edes ulkona syödessä ole pakko kaikkea syödä, onneksi :)
Tärkeintä oli kuitenkin yhdessäolo ja tuttujen tapaaminen ja tietenkin juhlan aihe, eli vitjojen vaihto presidentiltä toiselle. Nyt en sitten ole enää maan äiti :) ...eli armaani lopetti presidenttikautensa.

Tänään olen käynyt kampaajalla kaunistumassa, huomenna juhlitaan taas ja vielä metsäiltamatkin tansseineen! Kiva.

Yhtä mukavaa menoa kaikille näin viikonlopun aluksi toivottelen!

5 kommenttia:

 1. Lovely card Loreal! The background is so pretty.Thanks for joining us at Passion for Promarkers, Shelly :)

  VastaaPoista
 2. This is so sweet Loreal. A beautiful image and love how you have framed it. Thanks for joining in with out 'Rainbows' challenge at PFP this week, and good luck
  Eileen x

  VastaaPoista
 3. Voi tuota värien ilottelua taustalla!!

  VastaaPoista
 4. Upea kortti, onnea voitosta Mervi;-))m

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!