Lukijat

tiistai 9. kesäkuuta 2015

Tyttönen, puutarha ja luontokuviakin

Live & Love Crafts #36   In the Garden - Puutarhassa
It's plenty of to look at in the Garden!
Ruusuista paperia alimmaisena, että päästään puutarhatunnelmaan. Kuvan alla kahviliina jota värittelin vihreäksi reunoilta ja punertavaksi kekskeltä.

Tyttönen sai hempeän väriset vaatteet ja sarjakuvarajauksen, eli mustalla tussilla reunat. Lintunen puukuva jota väritin ympäristöön sopivaksi.
***
Uusi tuttavuus, Säänjärven lava, tuli katsastettua oikein perusteellisesti. Kaksi bussilastia ja vielä omilla autoilla tuli kansaa kamalasti, eli täyttä mutta onneksi ei liian täyttä. Herkullisia karjalanpiirakoita ja kuivaa kakkua tarjolla, ettei ihan pelkäksi tanssielämykseksi jäänyt :)

Sama bändi kuin Jänölässä kuulosti täyteläisemmältä kunnon esiintymislavalta. Liekö sekin auttanut, etteivät seinät olleet reikäisiksi ravistuneet...

Hyviä ja iloisia tanssittajia riitti joten mukavaa oli! Kiitokset!!

Aamu valkeni aurinkoisena ja kumpupilvisenä mutta matkalla jo pilvet ohenivat harmaiksi ja peittivät lähes koko taivaan. Ei tullut lämpöäkään kuuttatoista astetta enempää edes keskipäivällä! Kyllä nyt kesä vitkuttelee oikein viimeisen päälle.

Luonto kuitenkin kauneimmillaan ja sireenit, omenapuut, kirsikat., luumut ja jopa koristepihlajakin täydessä kukassa. Puhumattakaan lupiineista ja voikukista! Laitanpa tähän luontokuvan kaunistukseksi.
Fasaaniuros ihastelee kukkapenkkiä! Oikeastaan se kyllä katselee mihin kävisi multakylpyyn. Käyvät kukkapenkissä harva se päivä ja silloin kyllä hiekansekainen multa pöllyää. Eivät kylläkään kukille tee mitään, käyttävät vain niiden välissä olevaa tilaa hyväkseeen.

...ja kun alkuun pääsin niin toisenkin...
Sireenipensaiden välistä ajellaan pihaan ja pihasta.

2 kommenttia:

 1. Ihana kortti.

  Meilläkin oli fasaanikukko viime keväänä. Hänellä oli kamala ääni ja hän oli tosi vihainen. Kukaan ei uskaltanut mennä lähellekään, koska olisi hyökännyt päälle.

  VastaaPoista
 2. Cute image and lovely papers; a delightful Summer card! Thanks for joining LLC for our "In the Garden" challenge.

  Hugz, Sandy
  Owner & Operator @Live & Love Crafts

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!