Lukijat

maanantai 1. kesäkuuta 2015

Tyttönen niityllä

I Love ProMarkers #271   Anything but Square - Mitä vain paitsi neliötä
The Little Girl on the Meadow
Kaarevamallinen tausta on jostain hää- tai vauva-aiheisesta arkista. Nyt sillekin löytyi käyttöä! Kaksi kahviliinaa lomittain, niistä väritin keltaiset kukat ja lisäsin puolihelmet keskustoiksi.
 
Sitten lenkkireunuksinen soikio, jonka lenkkurat hankasin vihreällä ja lopuksi piparireunaisella stanssilla leikattu varsinainen leimakuva tyttösestä niityllä jonka värittelin ProMarker tusseilla. Siinä kaikki.
 
ProMarkers: Ivory, Vanilla, Blush, Sienna, Lime Green, Meadow Green, Apple, Yellow.
Flex Markers: Linen, Tea Rose
***
Ahkeruus on ilomme ja laiskuus intohimomme, voisin lauleskella. Niin paljon hommia olen tehnyt ja niin paljon aikaa olen viettänyt istuksimalla kirja kädessä. Tällä kertaa kirjana Anna Janssonin Amorin kiehkurat. Hyvin hämmentävä kirja. Alkaa keppoisena kertomuksena kampaamosta ja jatkuu rikoksien ja netin kautta ties mihin svääreihin!!!

Kannattaa lukea jos on hiukan väljä mielikuvitus ja tykkää övereistä käänteistä :) Minulla kun tuntuu olevan juuri noita molempia ja blondius vielä päälle...

Olen kiskonut ja nyhtänyt kammottavan määrän rikkaruohoja fasaanien ruokintapaikan ympäriltä. Irrottelin myös maahan telineen ympärille syksyllä juntatut kuuset. Ei ihan pikkujuttu ollenkaan! Työnsin ja väänsin ja kiskoin ja taas työnsin ja väänsin ja sain kuin sainkin kaikki viisi kuusta irti ja pois tieltä.

Jokainen niistä mallia ranko plus maailman terävimmät sata neulasta per kuusi. Olen saanut käsivarsiini tosi paljon akupunktiota niin, ettei mikään tauti varmaankaan iske lähivuosina! Tosin näytän rokkoihottumaiselta mutta tämä rokko ei tartu, eikä varmaankaan kestä kauaa...

Nyt voimme nähdä keittiön toisesta ikkunasta esteettömästi liljapenkkin ja myös sen, käykö fasaaneja tai muita lintuja vielä nokkimassa sankoa jossa pohjalla vähän jyväjämiä. Ja linnut näkevät myös paremmin kun naapurin kissat vuorotellen käyvät vaanimassa niitä heinikon suojista! Nyt ei ihan lähellä ole kissoille näkösuojaa.

Tosin linnut lehahtivat ennenkin aina ilmaan jo paljon ennen kuin kissa hoksasi hyökätä mutta kuitenkin. Ei vara venettä kaada!

Veneestä tuli mieleeni, että armaani laittaa paneelia saunan seiniin ja kattoon. Näyttää ihan nukkekodilta kun menee sinne sisälle! Tosi söpö pieni sauna meille tulee.

Olisin kyllä vielä ajellut ruohonleikkurillakin mutta polttoaine on loppu, eikä varastossakaan ole, joten on odotettava kunnes jossain välissä ehdimme bensa-asemalle.

Upea aurinkoinen sää jatkuu ja kuivatti lakanapyykinkin muutamassa tunnissa! ...ja omenapuissa on jo aukinaisia kukkia!! Ai niin ja kesäkuu alkoi!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!