Lukijat

torstai 11. kesäkuuta 2015

Tyttönen keinuu

Allsorts Week 314   Satin and Lace - Satiinia ja pitsiä
It's Summer!
Ainakin kuvassa on kesä jos vaikka tosielämässä onkin vain tuulinen vilpoisa keli... Alimmaisena lehden kylkiäisenä tullut perhospaperi. Sen innoittamana laitoin korttiin punaisen satiininauhan ja alle luonnonvalkoista pitsiä.

Rusetissa toistuu punainen ja kuvan mekon ja puunlehtien vihreä. Väritin kuvan ProMarkereilla ja raamitin sekä vihreällä, että punaisella kartongilla. Tekstin sivuilla punaiset timantit.
***
Tuulista säätä ja pilvistä tuntuu tänä kesänä riittävän.Aamu aina lupaa enemmän kuin päivä antaa. Niin kauniisti tänäänkin aurinko paistoi herätessä! Jo matkaan lähtiessä pilvet alkoivat tiivistää rivejään ja koko päivän onkin ollut pilvistä.

Kova tuuli oikein innostui kun kipusimme korkealle ruohikkoiselle mäelle Jalkosalmen lavalle Lemillä. Kun seinillä oli vain muoveja ja niistäkin yksi iso rikki ja kolme valtavan kokoista oviaukkoa, läpi talon kävi sellainen haipakka, että sukat pyörivät jaloissa ja hameenhelmat hulmusivat jo ennenkuin alettiin tanssiakaan...

Kuuma kahvi tuli tosi tarpeeseen heti paikelle saavuttua. Joku pariskunta lämmitteli jo tanssimalla vaikka  levyltä kuului vain vaimeasti musiikkia. Eivät tahtoneet paleltua! Onneksi orkesteri aloitti täsmällisesti ja päästiin lämmittelemään tanssilattialle muutkin.

Tulihan se hikikin mutta aina kun sattui oviaukkojen kohdalle hiukset hulmahtivat toisella ovella silmille ja toisella taakse...Tunnelma kohosi hitaasti mutta varmasti. Ei ollut vikaa orkesterissa. Haitarikin oli ja kolme soittajaa. Hyvin lauloivat ja soittivat, joskin joitain kappaleita hiukan laahaten.

Kotimatkakin taittui mukavasti kolmen naisen ahtautuessa takapenkille muistelemaan mennyttä tanssi-iltapäivää. Naurua riitti! On aina kiva tanssia hyvässä ja iloisessa seurassa.

...jalka toisin on taas turvoksissa ja kipuilee...

Vaan nyt monta päivää aikaa parannella  ja lepäillä. Vasta ensi viikolla seuraavat päivätanssit.

5 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihania lapsiaiheisia kortteja tänne ilmestyy päivä päivältä
  - niiden mukana tunteen ihan kesän!!

  VastaaPoista
 2. What a very pretty image and the butterfly background is lovely.

  Many thanks for joining in at Allsorts challenge this week.

  B x

  VastaaPoista
 3. A really pretty card, thanks for joining us at Allsorts, xxx

  VastaaPoista
 4. Iloinen kesäkortti. Ihana kuulla noista sun tanssireissuista, itse kun ei enää kykene. Oi niitä aikoja kun mentiin monta kertaa viikossa....
  Kiitos taas kun tulit mukaan Allsorts haasteeseen ja onnea arvontaan;-))m

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!