Lukijat

keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Tyttö lukee kirjaa puun alla

Paper Shelter #209   Photo Inspiration - Valokuvasta inspiraatiota
What's important, fun, glad, little funny and what matters?
That's YOU!
Esiteinille, jos sellaista sanaa edes on olemassa? menee tämä kortti. Neitokainen inhoaa pinkkiä ja kaikkea romanttista - omien sanojensa mukaan... Siispä kuvassakin vain hailean harmaita ja ruskehtavia ja auringon haalistamia värejä.

Sydämet kai sentään sallitaan, ainakin jos ne ovat harmaita, tosin glitterillä hippusen silatut :) Hauska pohjapaperi innoitti leikkimään myös raamituksella. Revin vanhasta kalenterista sivut irti ja leikkelin kuvat talteen tulevaa käyttöä varten. Siitä jäi noita hammaslaitaisia palasia... Ripustuslenkin aukkokin juuri sopivan kokoinen ylälaidassa puun paksuinen ja alalaidassa jalat jäivät näkyviin!

Värittelyt hempeästi ProMarkereilla ja Flex Markereilla.
***
Tänään on ollut melkeinpä vilkas fasaanipäivä, sillä ensin näimme fasaaninaaraan saapuvan ruokintapaikalle ja heinista pilkisti aina välillä ainakin yksi poikanenkin. Muut todennäköisesti niin piilossa, ettemme nähneet. Päivemmällä vieraileva uros, joka ei ole naaraan poikasten isä, kävi paistattelemassa päivää ja nokki innokkaasti maasta varisseita jyviä, siirtyi sitten automaatille nokkimaan.

Sitten fasaanipariskunta kävi syömässä, poikasia ei näkynyt mutta voivat olla pitkässä heinässä, ne tuskin vielä syövät auringonkukan siemeniä? Iltapäivällä fasaaniuros kävi vielä yksin syömässä ja vietti kauan aikaa myös hiekkakasan päällä kuivattelemassa äkillisen sadekuuron kastelemia höyheniään.

Olen toki ehtinyt muutakin tekemään kuin lintuja bongailemaan :) Kas kun keittiössä on kaksi ikkunaa joista toinen suoraan ruokintapaikalle päin ja keittiön läpi tulee kuljettua melkein koko ajan niin näkee noita tipusia väkisinkin ulos katsoessaan.

Olen siis kortteillut ja kortteillut ja kortteillut, aina välillä tehnyt ruokaa, kahvia jne mutta kortit ovat tämän päivän teema. Tarvittiin taas surukorttia, ne saavat mielen aina niin surulliseksi. Onneksi myös synttärikortteja on tarvittu ja uuteen kotiin muuttaville ja pitäisi vielä tehdä hääkorttikin. Säpinää siis riittää, sillä huominen menee Lappeenrannassa tärkeitä ostoksia tehdessä ja sitten onkin jo kiire suihkuun ja laittautumaan illan juhliin. Rotarien presidentti vaihtuu, eli vitjojen vaihto juhlat avecien kera tiedossa.

Perjantai hujahtaa kampaajalla ja lauantaina on synttärit joihin on kutsuttu ja sunnuntaina rippijuhlat. Yhtä juhlaa siis koko tuleva viikonloppu!!! Siitä tämä korttikiire johtuu kun tiedän, etten ehdi tulevina päivinä tehdä kovinkaan montaa iltaisin.

Mutta täytyy sanoa, että tälläinen pikku kiire on todella hyväksi: Saan intoa tehdä ja ideoita suorastaan pursuaa, jotkut on kirjoitettava ja piirrettävä muistiin tulevaa käyttöä ajatellen, kun kaikkea ei millään ehdi kerralla kokeilemaan :) Eikös sitä sanota, että jos ei olisi sitä viime tippaa, ei mitään saataisi aikaan?!

2 kommenttia:

  1. Beautiful use of one of our TPS images, and I love the soft colouring. Thanks for joining us at TPS, good luck with the challenge. hugs Shirleyxxx

    VastaaPoista
  2. Super sweet image, love your colours, thanks for joining us at The Paper Shelter, hugs Pops x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!