Lukijat

perjantai 19. kesäkuuta 2015

Tagi ja kortti lapsoselle

Passion for ProMarkers Week 301   No Squares allowed - Neliöitä ei sallita
I Love ProMarkers #274   Transport - Kuljetus
Tag without Squares
Dragon-Transport? with Little Birdies :)
Toivottavasti molempien haasteiden tuotokset kelpaavat näin yhtäaikaa esille laitettuina! En keksinyt parempaakaan tapaa tähän hätään :)

Samaan lahjaan kuuluvat niin kortti kuin osoitelappunenkin, joten molemmissa sama kimaltavainen keltainen kukkapaperi. Kortti sai vielä kukikkaan vihreän raamituksenkin. Molemmat kuvat värittelin ProMarkereilla.

Lohikäärmeen raamina puolitettu paperipitsi jota hinkkasin reunoista. Myös kuvaa hinkkailtu. Numero softista. 
 
Nallukka kukkineen stanssattu piparisoikiolla, kun haasteessa ei saanut olla neliöitä.Tuo tagin muoto on sallittu eli suorakaide.

ProMarkers Teddy: Yellow, Gold, Meadow Green
FlexMarkers: Linen, Putty, Tea Rose

Dragon with Birdies: Yellow, Gold, Lime Zest, Bright Orange, Meadow Green, Grass
***
Juhannusaatto! Tosi kaunista ja lämmintäkin. Tänään taitaa olla tämän vuoden lämpimin päivä, 19,1 astetta näyttää mittari juuri nyt!!! Ihmeitten ihme. Illemmalla menemme paikalliselle kokkopellolle jonne sadat muutkin lähialueiden asukkaat ja kesämökkiläiset suuntaavat matkansa.

Kokko katsotaan ainakin ja jututetaan kaikki tuttavat ja toivotaan, etteivät itikka-armeijat syö ihan elävältä :) Kahvitkin varmaan nautitaan ja sitten jos hyvin käy ehditään katsomaan Hercule Poirotin seikkailuja!

Jos ei niin silloin viihdymme kokkopaikalla ilmeisesti tosi hyvässä seurassa :)

Tänään olen hakenyt uudet sireenit maljakoihin ja muutenkin sipistellyt paikkoja juhlan arvoisiksi. Armaani haki pari nuorta koivua rappujen pieliin ja kun vein hänelle innoissani narua sitomiseen, unohdin kokonaan, että herkkusienet ovat lämpimällä levyllä. Muut kattilat olin jo nostanut pöytään.

Nokisiahan niistä tuli, eikä syömäkelpoisia :( Kaiken huipuksi palovaroitinkin innostui kertomaan kaikille lähialueillakin ulinallaan, että täällä se maailman huonoin kokki on taas ollut puuhissaan... aika ripakasti kiipesin tuolille ja kiskoin mokoman irti ja vielä patterinkin. Loppui kamala kiljunta ja saimme syödä rauhassa kaiken muun ruuaksi laittamani.

Onneksi ne sienet olivat vain lisäke, eikä pääruoka! Oikein mukavaa ja rentouttavaa Juhannusta kaikille!

5 kommenttia:

 1. Suloiset ja ihanan värikkäät
  toisiaan täydentävät kokonaisuudet!!

  VastaaPoista
 2. These are gorgeous, I love the sweet images and fabulous colouring.
  Thank you for taking part in the Passion for Promarkers Challenge this week.
  Sue xx

  VastaaPoista
 3. Hi Mervi, what a beautiful tag. I love the image and your colouring is perfect. Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

  VastaaPoista
 4. A really sweet card Mervi, loving the polka dots, they're so cute with this teddy! Many thanks for joining in this weeks challenge at Passion for Promarkers :) Donna ♥ x

  VastaaPoista
 5. What a supercute card! Thanks for joining us at I Love ProMarkers. Good luck, hugs from Lisbeth

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!