Lukijat

maanantai 22. kesäkuuta 2015

Ruusu,helmiä ja kortteilua

Chocolate, Coffee and Cards #93   Use Pearls - Käytä helmiä
Congrats
Suttailutausta, eli punaista kartonkia jolle valkeaa maalia sabluunan läpi ja sitten ihan vaan kuivahkolla sudillakin. Sitten valkoinen kartonki johon kohokuvioin ruusuraamit. Sitä hinkkasin punaisella Mementolla. Leikkelin sen suunnilleen ääriviivoja myötäillen, että alla oleva kartonkikin näkyisi. Kukan alla kultakarrtongista piparireunainen stanssattu ympyrä jota kohokuvioin kiekuralla reunoista.
 
Ruusu paljon käyttämäni, yksi iso, joka riittää yksinään täyttämään mukavasti korttia :) Kultaiseen ympyrään laitoin vielä kasan puolihelmiä. Näyttävät ihan omituisen värisiltä, liekö heijastusta kullasta? Ovat kyllä lilan punaisia! Onnea teksti kullalla kuumennettu.
***
Aina vaan kuumaa ja aurinkoista, tosin vain puolille päivin jaksoi aurinko taistella pilvimassoja vastaan. Kuumaa oli siitäkin eteenpäin aina lähelle iltaa, jolloin sataa ropsautti armaani juuri maalaamien lankkujen päälle! Lämpötila laski 18 asteeseen kerralla. Nyt taas lämpimämpää ja pilvetkin alkavat kaikota noloina poispäin...
 
Kävimme kaupassa aamusella ja pistäysin samalla katsomassa korttilaatikkoani, joka näytti aika tyhjältä joiltain osin. Surukortit ihan lopussa ja rippikorttejakin vain kolme! Lupasin tuoda huomenna täydennystä tanssimaan mennessä. 
 
Siispä oli pantava hihat heilumaan. Tein rippikortteja ja surukortteja ja aina välillä tyrkkäsin tiskikoneen käyntiin ja tyhjensin sen ja pyykkikoneen käyntiin ja pyykit ulos kuivumaan ja yksi kukka piti vaihtaa isompaan ruukkuun ja ruokaakin tein, söin ja kahvittelinkin ja aina joka välissä kortteilin.

Sujui tosi luikkaasti kaikki hommelit, kun ei yhtä ja samaa tarvinnut koko ajan puurtaa! Olen tämän tavan testannut moneen kertaan ja tosi hyväksi havainnut :) Sopii laiskanpulskealle ja mukavuudenhaluiselle minulle kuin nenä päähän.


1 kommentti:

  1. Ihana kortti.

    Minun lomaani mahtui yksi aurinkoinen päivä. Onneksi on vielä viikko heinäkuussa lomaa jäljellä

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!