Lukijat

tiistai 23. kesäkuuta 2015

Rantalomalaiselle

Allsorts Week 316   Use a Stamp - Käytä leimakuvaa
Happy Holiday on the Beach
Rantaloma kaukana etelän lämmössä siintelee varmaan yhden jos toisenkin toivelistan kärjessä kun vettä sataa ja on kylmää. Siellä bikineissä voi tallustella kuumalle hiekalle kylmiä juomia ja naposteltavaa kassissa ja pyyhekin lienee ehkä tarpeen.

Kortissa neitokainen hymyilee onnellisena unelmassaan. Taustalla pukukoppeja, lehden kylkiäispaperia sinisellä kartongilla raamitettuna. Samasta sinisestä neitokainen ja tekstikin saivat  raaminsa.

Alimmaisena kaksi palasta mainoksesta: Taivasta pilviä ja vettä! Leimakuvan värittelin ProMarkereilla ja taustan vesiväreillä.
***
Aamulla satoi kaatamalla ja oli satanut varmaan aika kauan, sillä piha melkein lainehti ja sadevesitynnyrit tulvivat! Vielä ei ole saatu rännejä sun muita juttuja paikoilleen joten vedet syöksyvät suoraan katolta maahan. 

Kylmäkin oli, vain 13 astetta! ...ja piti olla menossa kesälavalle tanssimaan!!!

Mikäs tanssihulluja pidättelisi, ei ainakaan kaatosade :) Neljä naista ja yksi mies autoon ahtatui sadevarustuksissa ja kassit täynnä villatakkeja sun muita lämmikkeitä. Aika ahdasta oli ja vähän märkääkin alkumatkasta mutta sopu sijaa antoi eikä ainakaan tarvinnut palella :)

Perillä hyvissä ajoin ja taivaskin selkeni sen verran, että sade loppui suunnilleen Lappeenrannan tietämissä. Kuitenkin kassit kainalossa ja sateenkestävissä kengissä lippuja ostamaan.

Kahvi lämmitti mukavasti ja ensimmäisen valssin jälkeen sai jo riisua villatakit ja humpan jälkeen tarvitsikin jo mennä jäähylle rappusille...

Kaksi bussilastia vierailijoita oli kutsuttu mukaan, ainakin Kotkasta ja Haminasta tuntui olevan tanssittajia. Ei ihan tungosta mutta aika täyttä oli lattialla. Forsmanin orkesteri soitti hyvin ja saksofonisti lauloi, mikä on kyllä melkoinen uroteko. Luulisi, että kun torveen puhaltelee aikansa ei enää happea riittäisi laulamiseen?

Iltapäivän mittaan sää lämpeni ja aurinko tuli esiin ja tuli tosi kuuma. Piti pyytää lisää ikkunoiden muovipeitteitä pois, että edes vähän happea saataisiin sisälle.

Ulkomyynnissä oli lettuja ja makkaraa. Harmi, että letut loppuivat ennenkuin ehdin sinne asti. Kotona sitten lohdutukseksi lämmitin meille mikrossa kaupantätien tekemiä lättysiä kahvin kera. Hyviltä nekin maistuivat nälkäisen suussa!

5 kommenttia:

 1. Ihana ja kesäinen kortti.

  Mukavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 2. Hauska kesäkortti! Noita säitä odotellessa...
  Kiitos kun tulit mukaan Allsorts haasteeseen;-))m

  VastaaPoista
 3. Kiitos palkinnosta, perille tuli! Laitan myöhemmin blogiin kuvan. Oli hieno!

  VastaaPoista
 4. Lovely card,super stamps.
  Thank you for sharing at Allsorts 'Use a Stamp' challenge and good luck x Susan x

  VastaaPoista
 5. Fab creation, thanks for joining Allsorts challenge, good luck.
  Happy crafting
  Tracy x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!