Lukijat

maanantai 29. kesäkuuta 2015

Punaisia kukkia ja perhosia

Chocolate, Coffee and Cards # 94   Seeing Red - Punaista näkyvissä
Butterfly Challenge   Butterflies + F is for Flower - Perhosia ja kukkia
Red Flowers, Butterflies and even Birds are red...
Olen saanut Enkulilta palkinnoksi mm. komeankokoisen paperilehtiön, siitä leikkasin kaksi palasta, saadakseni neliön mallisen pohjapaperin. Lintupaperissakin sattumoisin punaisia tipusia, joten käy hyvin haasteeseen jossa penätään punaista!

Värittelin ProMarkereilla kukkaset ja perhoset ja kuvan taustan vesivärillä, punaiseksi, tottakai :) Perhosia leimailin kahta kokoa.
***
Arki ja viikko alkanut ja vieläpä oikein upeassa kesäsäässä! Ainakin meidän mittarissamme varjon puolellakin nousi hellelukemiin iltapäivällä, eli 24.5!! Tälläistä säätä on odoteltu ja kaipailtu.

Ja tottakai otin siitä kaiken hyödyn. Pyykkikone lauloi neljään kertaan, sillä halusin pestä ja saada kuivaksi täkit ja tyynyt ja muut petivaatteet siinä sivussa ja tottakai työvaatteitakin pesin. Nyt ovat kaikki jo kuivia ja kaapeissa ja vuoteissa.

Nurmikkokin lyheni ja siistiytyi vaikka välillä jo tuntui, että veto loppuu ja nestekin ihmispolosta :) Mehua ja vettä vuorotellen ja sitten lauttasaunalle siivouspuuhiin. Hurja määrä pahvilaatikoita ja ihan silkkaa roskaa ilmestyy aina remontti- ja rakennuspaikoille.

Onpahan minullekin jotain hommaa jonka osaan tehdä, ainakin tarpeeksi hyvin... Nyt mahtuu taas kulkemaan niin lautalle kuin lautallakin.Tosin vielä maissa olisi tehtävää mutta säästelen sitä seuraavaan kertaan. Ei pidä töitäkään liikaa ahnehtia, eihän?

7 kommenttia:

 1. Beautiful! This looks gorgeous! Thank you for joining the challenge of CC&CC. Hugs, Cindy DT

  VastaaPoista
 2. I love this in red. The design paper is so pretty with the little birds. Welcome to my Butterfly challenge and Thankyou for fluttering by # 33.
  Hugs Mrs A.

  VastaaPoista
 3. Kertakaikkiaan = nyt näkyy PUNAISTA!!
  Miten ihanaa ja taitavaa yhdistelyä!
  Ja ei tosiaan Pelkkää Työtä saa kesänautinnot olla
  - sinun Armaasi ahkeruus kuulostaa niin tutulta... aina pitää olla joku projekti... ei se aika muuten kulu, hih...
  No, onhan meilläkin... mullakin punainen projekti työn alla...
  Siitä jo katosi terassilautojen väliin osia... eilen vielä kesätuuli siihen malliin "avusti"... kiva kun on kesä!! Nauttikaa myös!!

  VastaaPoista
 4. Pretty, pretty, pretty. Thanks for joining us at Butterfly Challenge #33. Glenda

  VastaaPoista
 5. Gorgeous card Loreal. Thank you for playing along with our Challenge at Chocolate, Coffee & Cards. We would love to see you again ... Anet DT x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!