Lukijat

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Poika lomailee rennosti ja mökki trailerille!

Boy relaxing
Mallin mukaiseen korttiin sai mukavasti käytettyä silppuja joita aina jää kortteja tehdessä. Tausta siis palasista. Ihan alimmaisena harmaa kartonki jonka reunuksen väritin tusseilla siniseksi.

Lili of the Valleyn Poika leimakuva väritetty tusseilla paitse tausta 'ilma', siihen käytin vesivärejä. Taivaasta tulee niin tasaisen värinen paljon helpommin!
***
Tänään teimme oikein voimainponnistuksen! Piti nimittäin nostaa lauttamökkimme trailerin päälle. Ei mitenkään yksinkertainen tehtävä. Varsinkin kun tuuli työnsi koko ajan rantaan päin perää joka olisi pitänyt saada suoraan, että ylipäätään olisi mahdollista aloittaa nostaminen.
 
Muutaman yrityksen jälkeen saatiin mökki käännettyä oikeaan asentoon. Se vaati armaaltani lauttamiehen taitoja kun pitkällä laudalla työnsi tuulta vastaan!
 
Sitten vinssaamista ja minä köysissä. Pitelin sekä perän, että etupuolen köysista kiinni ja kiskoin ja löysäsin ohjeiden mukaan. Sitten tuuli taas työnsi vinoon ja armaani kiipesi kannelle ja taakse ja työnteli laudalla! Saatiin mökki trailerin päälle, vaikka meinasi minulta välillä usko loppua!
Kuvasta näkee nyt myös takaterassin, joka saunan ulkopuolella, Edessä sisääntuloterassi ja tuvan ikkunarivistö, joka jatkuu myös sivulle.
***
 Eipä tullut tanssireissua tälle illalle, ei. Kehtasikin sattua pari päivää sitten jalkaan kun kasasimme lautoja sen verran, että äityi kipeäksi. Eilen vielä jotenkuten pystyin astumaan sillä mutta jo illasta, neljän tunnin tanssimisen jälkeen oli turvoksissa ja kamalan kipeä.

Niinpä päätin antaa kinttuparan levätä tänään, että ainakin huomenna kykenen tanssimaan. Ei ole enää turvoksissa mutta yhä arka astuessa. Ilmeisesti laudankulma kroksin alla sattui ukkovarpaan nivelen kohdalle koko painolla ja taakkaa nostaessa, siitä lie suuttunut.

Työ voi siis olla jopa vaarallista!
 
No muun ajan olenkin sitten ottanut aika lunkisti. Tarvitsi vain kasata puutavara liiteriiin jota tyhjensimme mökistä ennen nostoa ja kannella kaikki muu saunan tupaan mahdollisen sateen tieltä. Juuri äsken armaanikin tuli sisään. Oli alkanut sataa!

Olethan jo ottanut osaa Kesäkuun ARVONTAAN? Jos et niin vielä ehdit. Pääset mukaan vaikkapa tästä linkistä.

2 kommenttia:

  1. What a divine card, Loreal. Your image is fabulous (like all of the LOTV images). It's perfect with your photo. I imagine lots of relaxing go along with your little cottage. Thanks for joining us at Sketch Saturday this week. I love what you have done with Alex's sketch! Hugs, Cathy xx

    VastaaPoista
  2. Ihana kortti jälleen. Hyvin on mökin siirto onnistunut. Rankka työ oli varmasti.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!