Lukijat

maanantai 8. kesäkuuta 2015

Poika ja kesä

Chocolate, Coffee and Cards # 92   Summer Fun - Kesäkivaa
He has a really lovely and relaxing Summer!
Kukkaisa vihreä taustapaperi raamittaa sinivalkoruudullista paperia ja leimakuvaa puolestaan raamittaa samansävyinen pallokuvioinen paperi. Koristukset pehmotarroja, tulipa niillekin sopivasti käyttöä :)

Poika laiturilla väritetty ProMarker tusseilla ja kuvan tausta/ilma/vesi vesiväreillä.
***
Lokoisasti on tämäkin päivä mennyt. Enää ei myrskyä mutta isoja pilvenlonkia hiuskii taivaalla välillä ropsauttaen jokusen pisarankin niskaan. Vaan sanotaanhan, että kesä kuivaa minkä kasteleekin!

Vähän olen päässyt auttelemaan armastanikin. Pitelin paksua filmivaneria toisesta päästä kun siitä sahattiin kapeaa palasta, jos toistakin. On aina kiva olla hyödyksi! Edes vähän.

Olen tehnyt valmiiksi kaksi korttia jotka haetaan keskiviikkona, sillä huominen menee päivätanssien merkeissä Säänjärvellä. Matka on pitkä joten on lähdettävä jo melkein aamiaiselta, tai no ainakin aamupäiväkahvilta ja sitten on ilta kun tullaan takaisin.

Keskiviikkona houkuttelee Kisapirtti sillä siellä soittavat Pekkaniskan Pojat! ...ja tostaina matkataan Jalkosalmeen...

Siispä olen tehtaillut kortteja tavallistakin ahkerammin, että on mitä laittaa esille haasteisiin! Hauskaa puuhaa!! Nyt vino pino vietäväksi myyntilaatikkoonkin ja tilatut siististi rivissä odottelemassa. Hyvä minä :)

Päivällä armaalleni soitettiin, että tulee vieraita. Sehän tietää sitä, että on kiiruusti sipisteltävä koti joltiseenkin kuntoon ja itselle joku kolttu ylle, jossa ilkeää näyttäytyä :) Jäi imurointi, ehdin vain huiskaista harjalla pahimmat ja vaihtaa pyyhkeet vessaan. Vaan ilta on jo käsillä, eikä vieraita vaan näy!!!

Niinpä äskettäin otin imurin ja sain kuin sainkin imuroitua!
ARVONTA on alkanut edellisessä postauksessa. Kurkkaapa sinne jos tahdot osallistua.

3 kommenttia:

 1. Voi MIKÄ KORTTI - korttien kortti!!!
  Mistä noin ihania "lisukkeita" oletkin löytänyt?

  VastaaPoista
 2. Beautiful. Love the little embelishments you have used. Thank you for joining CC&CC. Hugs, Cindy

  VastaaPoista
 3. Adorable card Loreal. Thank you for playing along with our Challenge at Chocolate, Coffee & Cards. We would love to see you again ... Anet DT x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!