Lukijat

sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Pitkulainen hääkortti

P*skarteluhaaste #283   4 1/4" x 5 1/2" kortti
Wedding-Day
Meni vähän aikaa ennenkuin hoksasin noiden tuumalukujen tarkoittavan suunnilleen postikorttikokoa ja mallihan on suorakaide, ei neliö, jollaisia yleensä teen.

Hääkortteihin valitaan monesti juhlava kabinet-koko tai jopa sieläkin isompi, mutta tällä mallilla. Tällä kertaa tarvittiin lahjan päälle hiukan isompi kortti, ei pelkkä tagi joten tekaisin tälläisen viritelmän.

Yhdistin kaksi kuvaa ja vielä 3D ruusu nurkkaan. Alla on ruusuinen kuviopaperi.
***
Vihoviimeinen juhlinta tänään. Rippilapsonen oli hyväkäytöksinen nuorimies joka ujohkosti mutta varmoin ottein teki kaikki niinkuin sopii odottaa. Poseerasi kärsivällisesti ja jopa välillä hymyillenkin, pyysi vieraat ruoka- ja kahvipöytään, otti ihan ensin kaikki vastaan halauksin ja kädenpuristuksin ja sujuvasti kiitteli lahjoista.

Oli oikein ilo katsella hyväkäytöksistä juhlinnan kohdetta!

Herkkuja tarjoiltiin, kuten aina, niin paljon ja niin hyvää, että toivoi omistavansa varavatsan :) Vaan maltti on valttia juhlissakin ja siksi otin kaikkea mistä pidän hiukkasen ja jätin muut ottamatta. Enkä santsannyt, yksi lautasellinen riitti paremmin kuin hyvin.

Jälkiruokakahvin kera piti kuitenkin ottaa vielä kolmea eri kakkua ja tein varmaankin ennätyksen kun sain niistä jokaisesta palasen mahtumaan pienelle lasilautaselle :) Että oli hyvää!!!

Kuvia räpsittiin niin rippilapsesta kuin mukana olleista sukulaisistakin joita harvemmin näkee.Sää suosi, ei ollut liian kuuma, eikä kylmä, ei edes tuullut sanottavasti! Pihalla oli iso juhlateltta ja siellä mukava istuksia luonnon helmassa kun sisällä alkoi olla ihmisiä tungokseen asti.

Nyt huokaillaan ja muistellaan kuvia käsitellessä mitä ja ketä ja voi, että.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!