Lukijat

lauantai 13. kesäkuuta 2015

Marilyn hempeästi rosotaustalla

P*skarteluhaaste #282   Värit: Punainen, vihreä, harmaa
Congrats with lovely Marilyn
Käytin pohjaan paria sabluunaa joiden läpi tuputtelin maalia. Sitten sen kuivuttua, hieroin vihreää ja mustaa päälle. Ruusussa kaksi haasteen väreistä. Marilynin kuvan annoin olla muuten harmaana, mutta kynsiin ja huuliin laitoin punaista.

Punaisella hievelin myös kuviosaksilla leikattua reunusta. Sitä samaa punaista myös Onnea-teksti leikkeessä.
***
Taidan olla ainoa naisihminen Suomen maassa joka melkein missasi hienot häät! Häpeä tunnustaa, että siivosin niin innolla työhuonetta, että unohdin katsoa kelloa! Ei siis ole mikään protesti kuningashuonetta kohtaan vaan ihan pelkkä muistamattomuus syynä :(

Ehdin sentään nähdä kuinka pari astui kansan pariin ja suuteli ja vilkutti! Ja sitten nousivat vaunuihin joita hepppaset vetivät ja sitten menin vielä pyyhkäisemään pienen osan lattiasta, proosallisesti.

Olin nimittäin päättänyt, että tänään se tapahtuu. Katson joka ainoa nyssäkän ja laatikon ja pussin joita kummasti kertyy työpöydän alle, että onko niissä yhtään mitään säilytettävää eli käyttökelpoista. Kuten voitte arvatakin, suurin osa menee kaatopaikalle, siis nykyään lajittelupisteen eri kolosiin. Aivan kamala hamsteri olen!! Kun alkuun pääsin, eli sain pois kassitolkulla jonninjoutavaa kamaa, vielä imuroin ja pesin lattian ja varsinkin sähköjohtojen ja listojen päältä ikiaikaiset pölyt pois.
 
Sitten huilasin ja keitin kahvit. Sillä aikaa lattia kuivui ja pääsin laittamaan loput tavarat joita en heittäisi pois, takaisin. Pöydän alla on nyt jopa tilaa!!!

Koko päivä siinä meni kun välillä työnsin pyykit koneeseen ja sieltä pois ja ripustin ulos kuivumaan ja hain kuivat sisään ja viikkasin kaappeihin ja petasin vuoteet ja söin ja join ja ratkoinpa ristikkoakin aika moneen kertaan. Selkä mokoma kun ei tykkää nöyristellä! On pakko välillä oikaista ja olla eri asennossa.

Ei muuten polvetkaan tykänneet... eikä niskat... ei ole likka entisellään eikä edes likka enää :(

Merkillisesti sitä ihminen huomaamattaan vanhenee ja yhtäkkiä onkin vanha omastakin mielestä, eikä vaan lapsosten. Toki on lohdullista tietää, että kaikki vanhenee ja sekin, että aina on joku joka on vielä vanhempi!

Nyt muuten jalka on paljon parempi. Arvasitkin varmaan, sillä tuskin olisin torstaina kyennyt konttaamaan pöydän alla rätti kourassa. Ihan pitää kehua Mobilattia. On siinä sitten hyvä aine. En itse hoksannut sitä hölvätä kun kipeäksi tuli, vaan viisaammilta neuvon sain ja hyvä neuvo olikin! KIITOS!

Vitsinä se tanssireissulla ensin tuli ilmi, kun juteltiin, että mitä hajuvettä kukakin laittaa houkuttimeksi. Yksi koiranleuka siihen, että Mobilattia ja Ponisalvaa kun laittaa niveliin niin johan tanssi luistaa... :) ...mitä haisuvesiä sano...

Huumorilla se vanheneminenkin tuntuu hauskemmalta. Ja nyt on siisti pöydänalus työhuoneessa! Tosin ei kannata edes kysyä mites se päällys.... se saa jäädä toiseen kertaan...

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!