Lukijat

torstai 4. kesäkuuta 2015

Maribel 'uusintana'

Sketch Saturday #363   Pick any Sketch 215-362 and include Image of the Sketch - Poimi malli #215-362 ja käytä samaa leimakuvaa kuin silloin.
Now Using Sketch #355 and Maribel Image
...and then...
Aivan toisenlainen värimaailma vaikka samalla mallilla ja kuvalla! Tumma tausta ja musta kahviliina, joka tosin kuvassa sinertää ja toinen pienempi valkoinen jonka reunoja rusketin. Maribelin värityskin tällä kertaa ruskean ja kullankeltaisen sävyissä.

Niinpä myös koristukset erilaiset. Korkkia taustan nauhana ja kiekurat aidan asemesta. Kukkana ei olekaan ruusu vaan orvokki.
***
Kiitos kysymästä, hauskaa oli! Harvemmin tulee käytyä iltatansseisssa ja kuvittelin tottakia olevani ainoa ikivanha. Onneksi olin väärässä. Oli siellä monta iltapäivätanssituttua, varsinkin Parikkalalaisia mutta tuttuja kasvoja myös Imatralta ja Savonlinnasta.

Kansaa siis kamalasti, lähes tungokseen asti tanssilattialla välillä! Autoja piha ja kadunvarret väärällään. Hyvä niin, olihan avajaiset ja se enteilee hyvää ja tanssikansarikasta lavakesää myös Kisapirtille.

Osa vanhemmasta porukasti vieroksui kädenalitanssijoita, jotka valloittivat lähes joka pelin aikana keskilattian mutta minusta oli hauska päästä itsekin hurvittelemaan sillä mallilla. Tosin on kyllä myönnettävä, että tiukka lähikontakti paritanssiotteella ainakin tangossa on se ainoa oikea :)

Oli puhetta, että kotiin lähdetään kun silmä alkaa luppasemaan tai on tylsää vaan ihan viimeiseen valssiin asti tanssittiin. Eikä edes hoksattu että on jo niin myöhä, ennenkuin orkesteri kuulutti!!!

Taattua tavaraahan koko illan soitanto oli. Orkesteri on livenä parempi kuin levyillä ja käytteli useita soittimia erilasissa sovituksissa. En esimerkiksi koskaan ennen ole tanssinut hidasta valssia joka soitetaan trumpetilla! Ja se toimi upeasti. Samoin stemmalaulut ja rokki-iloittelut tempasivat kansan mukaan.

Luulenpa että kaikki olivat hyvillään kun tulivat heitä kuuntelemaan!

Tänään ehdin aamupäivällä ajella ruohonleikkurilla melkein koko nurmialueet ennenkuin polttoaine loppui ja into samalla. Sitten alkoikin ripeksiä. Olin juuri hakemassa postia ja tyrkkäsin koko nivaskan mekon alle suojaan. Kotiinpäin kääntyessä ehdin kastua aika lailla.Mutta posti oli kuivana :)

Iltapäivä menikin sisähommissa paitsi, että siirsin pelakuut keittiön ikkunalta ulos isoon ruukkuun. Siksi sisähommiin, että taivaat aukenivat vähän väliä ja muutama tosi rivakkakin kuuro saatiin. 

Laitanpa tähän lopuksi kauniin koivukuvan tältä päivältä.
Risto Rasan runoa mukaellen voisi sanoa: Koivut ujoina uudessa lehtimekossan ... valkeat rungot hehkuen... Niin kaunista on Suomen suvi, että ihan!

2 kommenttia:

  1. Ihanat kortit olet tehnyt

    Tuo tanssiharrastuksesi on aivan ihana. Kyllä minäkin silloin nuorena vuonna 0000.... nyt vaan tekolonkan kanssa tanssi ei enää maistu.

    VastaaPoista
  2. Two fabulous cards! Very stylish and chic! It's a real pleasure to have you join in our sketch at Sketch Saturday this week. Hugs, Lesley

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!