Lukijat

tiistai 16. kesäkuuta 2015

Maribel jälleen, nyt raameissa

Congrats with Maribel
Kaunis hiukan kiiltäväpintainen karhea paperi ja samaa sävyä ruusuraamissakin. Maribel sai lilahtavaa punerrusta huuliin ja mekkoonkin. Koska raami oli väljempi kuin kuva, laitoin leimakuvan alle paperin jolle leimailin vinkuroita päällekäin ja suttasin sitten vielä mustalla kaiken yli.

Haastekuvan mukaiset nuolet kuviopaperista ja niihin onnea-tekstit. Samasta kuviopaperista vielä nauha osittain kuvan alle. Kuva kohotettu irti pohjasta ja sekös aiheuttikin hankaluuksia tekstinuolia laittaessani. Nekin piti sitten korottaa!
***
Tansseista kotiin ja nettiin. Vaan eipä se niin käynytkään kun netti ei toiminut! Kyllä on orpo olo ihmislapsella ilman yhteyttä muuhun maailmaan :) Kohta sitten odotus palkittiin ja yhteyskin saatiin. Olisiko kova tuuli ja rankat sadekuurot syynä nihkeisiin yhteyksiin?

Ainakin vettä on saatu useaan otteeseen ja paljon kerralla mutta onneksi vain lyhyitä kuuroja. Yhtä monesti on aurinkokin paistanut täydeltä terältä ja taivas sininen! Kummat kelit todella. Näinpä rakeitakin, sellaisia mannaryynejä, satelevat hetkisen, kun tanssipaikan ulkohyyskästä olin pois lähtemästä.

Odottelin sen pienen hetken ja sitten voinkin astella kuivana tyyppinä tanssisalin puolelle :) 

Ei ihan hurjasti väkeä mutta sen verran, että kylmä tila satiin lämpenemään aika nopeasti. Alun holodna tosin sai monet kiskomaan villatakkia ja fliisiä niskaan ensivalssin koristeeksi!

Tarjoomukset olivat suorastaan ylitsevuotavaisia. Voileipiäkin oli jos jonkinlaisella päällyksellä ja värillä. Kakkuakin kahta sorttia ja pulla ja piparit päälle. Ei ainakaan nälkäisenä tarvinnut kenenkään kotiin lähteä!

Tannsia sai jalt helliksi. Nyt ovat molemmat raajani ihan kunnossa taas ja uskalsin hyvillä mielin valssata ja humpata. Eikä edes kotona ole kipua tuntunut. Hyvä!

2 kommenttia:

  1. Gorgeous image and finished card, Loreal. This card is divine! Thanks for playing with us this week at Sketch Saturday! Cathy xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!