Lukijat

tiistai 30. kesäkuuta 2015

Kuutamolla kahden ja Pistohiekan kuulumisia

Simply Create Too #88   Old, Vintage, Shabby Chic - Vanhaa, vintagea, nuhraantunutta
Is that a Kiss Goodnight or a real Romance?
Punertavissa sävyissä romanttisesti ja vanhanaikaisesti ja olisiko jopa vintageakin. Musikaalinen paperi sai hiukan tummennusta nurkkiin ja reunoilla, samoin palanen lehdestä.. 
 
Kuvan ympäri kietaisin kuviopaperista stanssatun kukkaseppeleen, senkin reunuksia sipaisin mustalla, kuten ison ruusunkin reunoja.
***
Vanhanajan romantiikkaa oli tämänpäiväisessä tanssipaikassakin. Puumalan Pistohiekan lavan  kulta-aika lienee ollut 60- ja 70-luku. Välillä kauan poissa kuvioista ja nyt herätellään jälleen henkiin kunnon lavatansseja. Niitä on pidetty lauantai-iltaisin ja nyt sitten iltapäivätanssien merkeissä.
 
Lipunhintaan sai pullakahvit ja kaksikerroksisen tanssilavan alakerrasta voi ostaa makkaraa suolaiseksi. Perinteisen kärrynpyörän mallinen tanssitila yläkerrassa ja iso orkesterikoroke jonne olisi mahtunut soittajia enenmmänkin kuin Jussi Seppäsen kolmimiehinen.

Pehmeä-ääninen solisti, hyvät kappaleet ja hyvä lattia takasivat tanssinautinnon. Lattiassa vain parissa kohtaa lauta hiukan koholla. Huonolla tuurilla korko siitä saattoi napauttaa, ei pahasti kuitenkaan.

Ainoa miinus tuli naistenvessan kamalasta kunnosta. Sitä oli kyllä siivottu mutta vanha ja pimeä ja kostea kahden komeron vessa ei oikein innostanut. Vesihanakin suihki innolla vaatteille ja oli kylmää. Kiitokset järjestäjille siitä, että vessan yhteistilassa oli kori, josta löytyi nenäliinoista hiuslakkaan kaikkea mitä naisihminen saattaa tarvita hätätilanteessa.

Voimakas sadekuuro raikasti ilman mutta kotiinlähtiessä jo paistoi aurinko. Kotimatkalla sitten oltiin vuoroin kuuron alla vuoroin auringossa ja Simpeleellä ripsaisi aavistuksen verran kotiportaille. Eli lähes kuivina kotiin, mitä nyt tanssista hikisinä :)

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Ihanan romanttinen kortti. Vai että Pistohiekalla.

    VastaaPoista
  3. Ihana ja kaunis kortti! Voi, lavatanssit, muistan kun pienenä aina katselin ihaillen aikuisia jotka tanssivat lavalla! =) Oikein rattoisaa viikkoa!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!