Lukijat

sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Kukkakortti puettuna ja myrskyävää tuulta

I Love ProMarkers #272   Paper Piecing - Pukeminen
Paper Piecing Flowers
Iloisissa kesän väreissä postikortti kortissa! Leimailin kuvan kahteen kertaan, toisen valkealle paperille, toisen kukonaskelkuvioiselle kelta-valkealle, josta leikkasin irti kukkaset. Ajattelin, että kaikki varmaankin 'pukevat' ihmisleimakuvat, joten voisihan vaihteeksi kokeilla kukkienkin päälle pukemista!

Siispä kukat saivat yllensä ruutua ja värittelin niiden keskustat tummemmaksi kuviopaperin päältä.Perhoset on leimattu ja väritetty ProMarkereilla kuten kukkien lehdetkin. Päällä glossya.
 
Kun pääsin hyvään alkuun, käytin joulukorteista tuttua tapaani ja laitoin oikean käytetyn postimerkin leimakuvan postimerkin päälle. Siinäkin kellertävä kukkanen, tosin ei samaa lajia mutta kuitenkin. Kanttasin vihreällä kuviollisella aluspaperilla ja laitoin kuvan alle vielä auringonkeltaista kuviopaperia.

ProMarkers:
Leaves on Post Card Image: Grass, Apple
Butterflies:Sky Blue, Meadow Green, Grass, Yellow (and Glossy Accents)
***
Hurja myrskyävä tuuli on riepotellut tienoota, kumistellut kattoja ja pauhannut koko voimallaan, niin, että ulkotöissä on ollut taas oikein kummituselokuvan äänitehosteet! Läheisen vanhan rakennuksen kattopellit romisevat ja tuntuvat olevan irtilähdössä koko ajan. Onneksi meille vaihdettiin huopakatto!

Sisällä ei kuulu myrskystä muualla kuin kylpyhuoneessa, jonka tuuletusaukon ritilät pitävät aikamoista ääntä ja välillä keittiössä kuuluu uuninluukuista vinkunaa!

Sähkötkin räpsähtivät pois hetkeksi aamulla mutta muun aikaa ihme kyllä pysyneet!

Ei olisi kiva olla isolla selällä pienessä veneessä... Armaani on järvenrannalla hommissa mutta onneksi mökki on pysynyt vaaterissa ja paikallaan tuulen työntäessä lähinnä rantaan päin.

Pelastin pari metallilevyä jotka odottelevat leikkaamista. Tuuli alkoi niitä riepotella, joten menin ulos ja kasasin niiden päälle hiekkaa! Nyt pysyvät suorina ja paikoillaankin.

Sunnuntaita vietelty muutoin perinteisesti, eli armaani työtä tehden ja minä laiskotellen. Vain muutaman rikkaruohon kiskoin puuliiterin seinustalta aurinkoon kuivumaan juurineen ja leikkelin sireenistä kukkaoksia maljakkoon. Huomenna ARVONTA! Tulethan mukaan!!

1 kommentti:

  1. Beautiful card. Thanks for sharing it with us at I Love ProMarkers. Good luck, hugs from Lisbeth

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!