Lukijat

tiistai 2. kesäkuuta 2015

Kukka ja perhosia ja omenapuukuvakin

Happy Birthday
Kaunis paperi antoi värit korttiin. Turkoosi ei ole lempivärejäni mutta moni pitää siitä, joten teen silläkin värillä kortteja silloin tällöin. Tässä erittäin väljästi seurattu mallipiirrosta. Käänsin mm. soikion kyljelleen. 
 
Olen joskus saanut leimakuvan mutta se oli aika heikosti leimailtu joten kukkasesta tuli oudon näköinen väritettynä, niinpä otin toisen hortensialeimakuvan ja leikkasin siitä kukkaset ja irrottelin lehtiparin erikseen.
 
Kukkien keskustat kultaisella geelikynällä. Käsittelin kaikki paperit reunoistaan sinisellä ja punaisella Mementon leimavärillä kun en omista lilanväristä. Kukkaset ja lehdet ja perhoset kuvassa värittelin ProMarkereilla, sinililat isommat perhoset valmiita kuvia.
***
Kesä on alkanut todella sillä lämpöä riittää ja jokapuolella kasvaa kohisten! Tosin tänä aamuna heräsimme märkään maailmaan ja taivas oli ihan pilven peitossa!! Aamiaisen aikana jo pilvet repeilivät ja poistuivat takavasempaan :) Aurinko onkin porottanut siitä lähtien niin, että olen tehnyt ulkotöitä puolen tunnin jaksoissa ja yritän olla aurinkoon päin niin vähän kuin mahdollista.

Nyt on isojen ja pienten omenapuiden alustat puhtaat. Pari kottikärryllistä sain niidenkin alta nyhdettyä. Otin kuvia kaikista kukkivista kasveista ja tottakai vihdoin viimein myös omenapuista.
Että osaa olla kauniita kukkia ja nuppuja vaikka puut ovat vanhoja ja kovia kokeneet myrskyissä! Jaksavat aina vaan tehdä hedelmiäkin hurjia määriä.

4 kommenttia:

 1. Todella kaunis kortti ihanissa väreissä.
  Minäkin mietin jälleen kerran kauniina kukkivan omenapuun kuvaamista, kun kiersin niitä ruohonleikkurin kanssa. Ehdittiin nippa nappa sateen alta pois.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti.

  Ihanasti kukkii omenapuu. Minun puuni ovat vanhoja ja niissä ei ole koskaan ollut yhtään kukkaa.

  VastaaPoista
 3. Beautiful card. Love the pretty butterflies.
  Thank you for joining Sketchy Colors, good luck!
  Smiles from Nancy:)

  VastaaPoista
 4. Hieno kortti ja ihana kukkiva omenapuu :) Minulla ei ole yhtään omenapuuta, mutta kirsikkapuussa on paljon nuppuja :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!