Lukijat

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kissa ja mehiläinen ja hittimittaria

Penny Black and More June   Wings - Siivekkäitä
I Love ProMarkers #273   Anything Goes - Kaikki käy
It's Summer!
Postikorttikuva sai taustakseen sinistä raameina. Penny Blackin kissa taitaa kokeilla vanhaa taikaa: Rakastaa...ei rakasta...rakastaa... Miksi muuten irrottelisi terälehteä?

Mehiläinen pörrää ympärillä, tahtoisi kai mettä kukkasesta ja odottelee milloin pääsisi vuorostaan kukan kimppuun.

Olipa niin tai näin, ainakin kuvassa on ihka oikea kesä! 

ProMarkers: Sky Blue, Yellow, Gold, Meadow Green, Grass, Blush, Sienna, Cinnamon
Flex Markers: Linen, Putty, Tea Rose
***
Eipä jaksanut sunnuntaikaan olla satamatta, ei. Ehdin vain viedä eilisen siivouksen jäljiltä täyttämäni paperikassilliset ja muut palavat roskat kesäkeitaalle kun jo alkoi ripsua hiljakseen. Eipä pieni sade haitannut kun voin olla katoksen alla ja lisäillä aina vaan pahvia ja tölkkejä ja muuta sälää. Vaan kotiin mennessä kastuin vähän...

Siispä oli oiva tilaisuus pysytellä sisätiloissa ja kurkata Teemalta mitä ihmettä Hittimittari-ohjelmassa on. Kertakaikkisen ihana juttu saada katsoa uudelleen 80-luvun suosikkiohjelmia oikein liukuhihnalta, tuntikausia! Toivon mukaan kukaan musiikista kiinnostunut ei missannut. Siellä pyöri Dingo ja Bogart ja Diana Ross ja selosti Timo T A Mikkonen ja myöhemmin Mikko Alatalo, joka tosin ei ole suosikkini mutta 'supliikkimies' kuitenkin ja hoiti homman hyvin.

Hurjasti tietoa ja aivan outoja kappaleitakin mahtui joukkoon tummaan. Mutta myös niitä vanhoja hyviä, joiden tahtiin on tanssittu ja joita on laulettu ja hyräilty viime vuosituhannella....
 
Iltapäivään asti saimme kuunnella makeaa mahan täydeltä niin, ettei ruokakaan ollut kovin välttämätöntä. Söimme katsellessa olohuoneessa! Sitä tosi harvoin tapahtuu.
 
Hyvä mieli jäi ja sainpa tanssittuakin - taas kerran hyvien laulajien ja muusikoiden tahtiin, TV kovalla, kuten silloin ennen, eihän se muutoin olisi kuulostanut aidolta, eihän? 7 kommenttia:

 1. Juu tääläkin sataa, tosi ikävää!
  Mutta korttisi jälleen kauniilla kokonaisuudella.
  Tervetuloa uudestaan sivuilleni ! ;)

  VastaaPoista
 2. this is such a sweet image and a bright and cheery card; i love the daisies! thank you so much for playing along with us at penny black and more.
  linda

  VastaaPoista
 3. A lovely summers day with the pretty flowers and bumble bees and of course the cut PB cat.

  It's lovely to see you at Penny Black and More challenge, many thanks for joining in.

  B x

  VastaaPoista
 4. Ihana juhannuskissa taikoineen, kaunis kesäinen kortti.Olisipa sääkin kaunis, sähkövaloa pitää polttaa, että näkee kirjoitella, on tämä kans....
  Kiitos kun tulit mukaan Penny Black and more haasteeseen ja onnea;-))m

  VastaaPoista
 5. Ihana kissakortti.

  Minä missasin Hittimittarin. Pitääkin katsoa löytisikö netistä.

  Minulla on viimeinen lomaviikko menossa ja taas sataa. Yhtenä päivänä olen kolmen viikon aikana tarennut ilman toppatakkia ulkona.

  VastaaPoista
 6. What a cute summer card. Lovely image and background.Thanks for sharing it with us at I Love ProMarkers for the Anything Goes challenge. Good luck, hugs from Lisbeth

  VastaaPoista
 7. Love this..very summery cute card..x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!