Lukijat

lauantai 27. kesäkuuta 2015

Kiltti lohikäärme onnittelee

I Love ProMarkers #275   Things with Wings - Siivekkäitä
Congrats with Dragon
Lohikäärme on se juttu, eli hyvin tärkeä, kuusivuotiaalle! Niinpä kortissa komeilee iso mutta kiltti lohokäärme onnittelujen kera ja kätösissään lappunen jossa tärkeä uuden iän numero.

Alimmainen sahalaitainen keltavalkea, raitainen harmaavalkea ja keltainen ovat kaikki samasta lehtiöstä. Raamituksen tummanharmaa on samaa josta stanssasin kuvassa mustalta näyttävan vinottain olevan raamin. Luonnossa vaaleapaa, vain hiukan voimakkaampaa harmaata kuin tuossa raitapaperissa.

Numero softista. Leimakuvan värittelin ProMarkereilla haasteen mukaan.

ProMarkers: Canary, Yellow, Gold, Meadow Green, Lime Green, Grass
***
Kohtapuoliin pitää alkaa valmistautumaan illan rientoihin ja juuri palasimme edellisistä :) Yhtä hulinaa siis. Vaan hauskaa!

Syntymäpäivillä naapurissa ja päivänsankari pukeutuneena 70-luvun vaaleaan kesäpukuun. Sillä on saatu jopa parhaan puvun palkintokin paikallisessa hippelossa aikoinaan! Että silleen. Harmi kun emme tienneet pukukoodista, jos se nyt sitten oli edes tarkoitettu, että vieraatkin pukeutuisivat sen kymmenen asuihin... mutta olisihan sitä voinut hiukan hullutella.

Jos oikein tarkaan kurkkaa alimmaisia hyntteitä niin voipi löytyä ihka aitoja vanhoja vaatteita omastakin komerosta :)

Näin kirppareiden aikaan on paljon helpompaa etsiä ja löytää aitoja vanhoja, hyvinpidettyjä ja kunnon kankaista tehtyjä Vintagevaatteita, vaikka eipä taida 70-luku ihan Vintagea vielä olla? Eikös vaatteen pidä olla ainakin 50 vuotta vanhat?

Tälle illalle olin aikonut laittaa hihattoman kukikkaan kotelomekon (uusi, ei Vintagea!) vaan kun katsoin lämpömittaria alkoi hiukan arveluttaa. 14 ja tuulee ja välillä ropsauttelee vettä... ei ihan kesäkeliksi arvaa väittää. Eikä vielä ole edes ilta!

1 kommentti:

  1. Super sweet card. Thanks for joining the Things with wings challenge at I Love ProMarkers. Good luck, hugs from Lisbeth

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!