Lukijat

perjantai 5. kesäkuuta 2015

Kerroksellinen kohokuvioitu kimallekortti ja elämyksiä

P*skarteluhaaste #281   Bingorivini: Kerroksia-Violetti-Embossaus
What a Beauty!
Alimmaisena violettia kartonkia, sen päällä kimalleverkkoa, sitten ruusuilla kohokuvioitu paperi, kimalleverkko ja sitten kuva, jossa kaunotar juhlatällingissään.

Kohokuvioin kartonkia ensin suosikkikansiollani joka tekee mosaiikkikuviota, sitten kohokuvioin vielä saman kartongin ruusuraamilla. Hiukkasen näkyy alimmaistakin kuviota. Hankasin paperin sinisellä ja punaisella Mementolla saadakseni haasteen vaatiman violetin ja kuviot esiin.

Sitten leikkelin myötäillen kohokuviota, että allaoleva kimalleharso näkyisi.
***
Parikkalassa Tokmannilla ja rautakaupassa ja lopettavassa realisointikaupassa. Kaikkea ihan välttämätöntä kyydissä kotiin. Tällä kertaa ei mutkiteltu ollenkaan keskustaan asioille. 

Matkasimme kotoa Särkisalmen kautta, eli maisemareittiä Melkoniemen suuntaan ja siellä Peruspohjan paikkeilla seisoi viimevuoden pentukarhu keskellä tietä! En ole koskaan nähnyt luonnossa karhua vain eläintarhassa ja tietenkin TV:ssä.

Kumma kyllä  en pelästynyt vaan sanoin, että jarruta, karhu ja katselin näkyykö emoa missään! Yritimme ottaa kuvan kun auto pysäytettiin mutta pentu paineli metsikköön. Katsoi taakseen puiden lomasta mutta kuvaan ei mokoma suostunut. Harmi!

Ei näkynyt emoa vaikka katselimme jonkin aikaa. Matka jatkui ja ennenkuin käännyimme vihdoin Särkisalmen suuntaan näimme pellolla kolme kurkea. Oli siis oikein todella maisemareitti :) Ne olivat sen verran kaukana, ettei kuvassa olisi näkynyt kuin pisteitä, joten ei kuvaa niistäkään.

Etteivät elämykset loppuisi tältä päivältä, tuli tosi iso kuljetusrekka pihaan kyydissään traileri mökkiveneellemme!!! Siitä sentään sain kuvia :)
Trailerissa on siis tässä vaiheessa vain runko. Se saatiin pihaan viiden tienoilla ja nyt siinä on jo renkaat ja vinssikin. Armaani alkoi heti varustelun! Laitan kuvaa huomenissa sillä sade ja pilvet estivät kuvaamisen. Tänään onkin satanut ja paistanut ja ollut pilvessä ja aika kylmääkin vielä.

Ai niin ja sainpa vielä Parikkalan reissulla ostetut kurkuntaimetkin multaan kompostin päälle!

5 kommenttia:

 1. Oli kyllä varmasti elämys nähdä se karhunpentu kun sai seurata auton sisältä. Mutta jos sienimetsässä olis tullu polulla vastaan, olisi saattanut "housut tutista". Ai niin ja kortti on hieno. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti :)
  Onneksi olit turvallisesti auton sisällä karhun kohdatessa :)
  Mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 3. Todellinen elämyspäivä ja tuotoksena vielä upea kortti.
  Ihailen erityisesti valitsemiasi värejä!

  VastaaPoista
 4. Kyllä on kaunis kortti!
  Mukavia veneily hetkiä kun ne koittaa!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!