Lukijat

keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Kalastavalle miehelle

Simply Create Too #87   Masculine - Miehekästä
This You can call BIG!
Samasta Joanna Sheen lehtiöstä taustalle paperia ja aitaa eteen, kuin tässä joku päivä sitten tekemässäni kortissa. Kuvan löysin netistä ja lisäsin siihen tekstin ennen kopiointia. Rajasin mustalla tussilla ja liimasin aidan taakse osittain. 

Vielä numero, onko se sitten kalan paino vai...?
***
Ei vieläkään kovin kesäistä keliä mutta työsäänä aivan oivallinen - ainakin silloin kun ei visko vesipisaroita niskaan :)

Kiskoin vanhan omenapuun vierelle pitkäksi venähtäneestä heinikosta suurimman osan rikkaruohoja pois. Siinä seisoi aivan liian kauan traktorin peräkärry joten en päässyt ajoissa hommiin. Nyt ei millään minun käyttämälläni vempeleellä saa taltutettua lähes metristä nokkospusikkoa...

Niinpä rohkeasti kiskomaan tuppo kerrallaan ja sitten joskus jahka intoa riittää ja sää sallii, ajelen alueen ruohonleikkurilla kauniimmaksi. Nyt se näyttää lähinnä taistelutantereelta, mitä se kyllä onkin! Niin mahtavasti olivat rikkakasvit kasvaneet, että piti kiskoa välillä kaikin voimin ja sittenkin juurenkappale vain irtosi :)

Kävin hakemassa kieloja, alkavat olla jo ylikukkineita mutta tuoksuvat aivan ihanasti! Laitoin sinivalkoiseen pieneen kermanekkaan keittiön pöydälle. Olohuoneeseen leikkelin sireeninkukintoja. Ne pitää vaihtaa joka toinen päivä, kestävät niin vähän aikaa maljakoissa. Tuoksu on tosin nuutuneissakin kukissa hieno! 
 
Koti näyttää ja tuntuu heti jotenkin siistimmältä ja jopa juhlavammalta kun on kukkia maljakoissa joka huoneessa!

1 kommentti:

  1. Kortti on hieno! Sireenit kukkivat täälläkin vielä.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!