Lukijat

perjantai 1. toukokuuta 2015

Vaihteeksi ATC-kortti Yllätys haasteeseen

Enkulin Musiikkihaaste   Eva & Manu: Kun aika on (Ainoat oikeat)
- Kun aika on, taas auringon, sun kanssas nähdä saan -

Näit aivan oikein: ENKULI on aloittanut uudelleen musiikkihaasteet!!! Kaikki mukaan haasteeseen. Hyvin ehtii, sillä aikaa on toukokuun loppuun asti ja saa osallistua millaisella työllä tahansa ja jopa useita kertoja, jos ymmärsin oikein .

Alkajaisiksi ATC-kortti joka halusi tulla tälläiseksi! Leikkelin vesiväreillä värittämäni kuvan palasiksi ja liimailin ne kirkkaan keltaiselle kartongille niin, että keltainen näkyy juovina palojen välistä. Paljon Glossya ja päälle kimallehippusia.

Tältä kahden äänen laulama kappale minusta näytti!
***
Tänään herkkuaamiainen armaani toimesta: Juustomunakasta. Eilen illalla otimme Vappua vastaan kahdestaan kotosalla nostaen maljan keväälle, Vapulle ja meille. Simaa ja munkkejakin oli ja tälle päivälle nakkeja ja perunasalaattia. Juhliin kun aina kuuluu juhlaruoka!

Matkasimme Silvolan Nousulaan iltapäivätansseihin ja siellä herkuteltiin Vappu-brunssilla! Nakkeja, uusia perunoita, porkkanoita ja kolmenlaista salaattia.  Yhtä syömisen juhlaa siis sielläkin :) Sen päälle sitten tanssia tuntitolkulla ja välissä litroittain - ainakin siltä tuntui - vettä ja kahvitkin juotiin korvapuustien kera. Kaikki kuului lipun hintaan!!!

Sanomattakin on selvää, että tunnelma oli katossa - vaikka katto korkealla :)

Aurinko on paistanut koko päivän ja lämpimämpääkin on ollut ainakin hetkellisesti, kun mittari näytti jopa 16 plussaa. Tosin kotiin tultua oli vain kymmenen pintaan enää mutta kyllä se lumisateen voittaa :)
 
... ja vielä viikonloppu  edessä. Mitä kivaa tuokaan tullessaan!

1 kommentti:

  1. Oi että onkin kaunis. Olisiko tämä mitenkään varattavissa minulle. Kivaa kun tulit mikaan haasteeseeni ja laitankin heti ensimmäisen arpasi arvontakannuuni. Mukavaa Vapun jatkoa

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!