Lukijat

tiistai 12. toukokuuta 2015

Uuteen kotiin muuttajalle

Moving to the new Place...with all old and loved Things with...
Muuttaminen on paitsi uuvuttavaa, myös innostavaa. Mukaan kaikki rakkaat vanhat tavarat jotka saavat uuden paikan tuntumaan kodilta ja uusia mahdollisuuksia sisustaa kaikki ihan eri lailla!

Vanha lava-auto lastattuna aarteilla. Pullea sydän ovessa. Alla on piparireunainen soikio ja toinen kohokuvioitu, sen olen saanut ATC-kaveriltani Merisiniltä kimalluksineen kaikkineen!

Sitten valkoinen kartonki jota kohokuvioin ruudukolla ja hinkkailin vihreällä, keltaisella ja ruskealla, eniten  reunoista.

Ruskealla käsittelin talorivit ja pinkit pitsit. Nekin kylkiäisinä saatu Merisiniltä! Ihan alimmaisena ruusukuvioista paperia jossa toistuvat kortin värit. 

Keikautin mallikuvan neljänneskierroksen verran, että sain tuon soikion ylös, alkuperäisessä mallissa se on sivulla, kuten nauhatkin joita siinä vain toisessa laidassa. Klikkaamalla kuvan yläpuolelta haasteen nimeä pääset katsomaan mallikuvankin.
***
Tänään Savonlinnassa kauppoja kiertelemässä pitkästä aikaa. Sisko kerkesi jo joku päivä puhelimessa kyselemään, että milloin meinaat tulla... On olevinaan niin kiire aina, ettei millään ehdi kaikkea kivaakaan tekemään.

Huomenna olin alunperin aikonut sinne mennä mutta sääihmiset pelottelivat kaatosateilla, joten aikaistin menon tälle päivälle.

Kirpparilta löytyi ärtsyn pinkit piikkarit, jotka oli vaan ihan pakko saada :) Kun toiselta kirpparilt löytyi vielä vaaleampana pinkkinä liehuvahelmuksinen hamonen, tarvitsin vain puseron joka kimaltelee, joka sekin löytyi!!! Nyt sitten vaan paljon uskallusta, että saan laitettua koko komeuden ylleni ja ihmisten ilmoille uusissa vermeissä keekoilemaan :)

Kahvilassakin totta kai istuksittiin maailmaa parantamassa ja jalkoja lepuuttamassa välillä. Leivoksia ei vastustettu tälläkään kertaa.

Kotimatka hiukan myöhässä olevassa aika täydessä junassa sateen vihmoessa ulkosalla! Kotiin mutkan kautta vuorenkilpiä takakontissa!

1 kommentti:

  1. Wow, all that texture is amazing! Totally gorgeous card, I love the image and the colours and particularly how you've done the top and bottom borders. Gorgeous. Thanks for playing along with Sketch Saturday, Niki xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!