Lukijat

maanantai 25. toukokuuta 2015

Sininen Maribel maskatulla taustalla

Simon Says ... Stencil it! - Käytä maskeja, malleja jne
Card with Maribel image and how I did it!

Alemmasta kuvasta näet käyttämäni mallinteet, leimasinvärit ja puhdistuslaput joilla väriä tuputin maskien läpi ja miltä paperi näytti ennen reunojen käsittelyä ja kuvia.

Maribel ihan sinisenä! Alla leimattuja rattaita ja kelloja ja jonkinlainen pallohärveli. Molempien kuvien alle vielä tuikkasin uusia lehtiä. Tällä kertaa luonnonvalkoisia.

Tätä korttia oli tosi hauska tehdä, kun sai sotkea ja hullutella muodoilla ja väreillä :)
***
Olen ollut tavattoman ahkera tänään. Kiskoin viimeistenkin marjapensaiden juurilta rikkaruohot ja jopa ripottelin sahanpuruja paljaille alustoille. Muutaman ison kivenkin sain puhdistettua niin, että ne näkyvät kun alan ajelemaan ruohonleikkurilla.

Istuksin jonkin aikaa puhaltelemassa ja jäähdyttelemässä tuulisella terassilla urakan päätteeksi. Tein homman kahdessa erässä, etten turhaan saa selkää kipeäksi.

Välillä ruokaa ja kahvittelua ja taas ulos.

Pyykkikin tuli pestyä ja kuivui ulkona tosi nopsaan tuoksuvaksi ja sileäksi ihan ilman mankeleita ja rautoja! En muutenkaan silittele mitään, joten hyvä juttu, että luonto hoitelee senkin homman :)

Tosi kaunis ilma houkuttelee ulos. Olenkin maleksinut milloin roskapussi kädessä milloin postilaatikolla tai joskus jopa ihan muuten vaan pihalle :) Nyt ei tule keinussa istuttua kun on tuo terassi jonne helppo mennä ja jossa penkitkin valmiina ja kuivina ja sileinä. Kiikun laudat kun ovat vuosikymmenien saatossa tulleet karheiksi istua.

Mukava alku uudelle viikolle!

2 kommenttia:

  1. A gorgeous card, I love the colours and variety stenciling........Maribel is just beautiful!!

    hugs
    Heather xx
    Thanks so much for joining us with Simon Says Stamp Wednesday Challenge.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!