Lukijat

sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Ruusut ja lehdet

P*skarteluhaaste #280   Käsinompeleet
Congrats
Stanssattuja lehtiä, näin isoja varsinkin, tulee harvoin käytettyä. Hankasin vähän vihreää niiden reunoihin. Seuraava stanssaus on kuviopaperista. Sitten varsinainen aihe, eli ruusunkuva ja haasteen vaatima käsinompleu. Se on tuo oikealla oleva sydän. Olen ihan onneton neulan kanssa mutta kun pistelin reiät ensin ja sitten pujottelin parsinneulalla kaksinkertaista rihmaa, sain kuin sainkin sydämen ommeltua!

Sitten toinen ruusu ääriviivoja myöten leikattuna vielä osittain alimmaisen päälle ja Onnea-teksti, joka vinksahti pahasti alaspäin :( Kehtasikin!

Värittelyt ProMarker tusseilla. Tuonne kuviopaperistanssauksen allekin värittelin palaset, että olisi sydänkuviot sielläkin samaa väriä kuin ommeltu sydän.
***
Sunnuntai on vilpoisampi ja pilvisempi kuin pari edellistä päivää. Jopa sadettakin on ropsautellut pariin otteeseen. Tosin senverran vähän, että juuri ja juuri huomasi mutta sen verran kuitenkin, ettei nurmea viitsi edes aloittaa leikkaamaan...

Siispä kiskoin käsin aikamoisen kasan voikukkia ja muita viholaisia kukkapenkkien reunuksilta josta kone ei niitä tavoita.

Muun ajan olen hyötykäyttänyt lukemalla hulvattoman hauskaa kirjaa Bridget Jones Mad about Boys! Nimestään huolimatta luin sen suomenkielisenä käännöksenä.  Englannin kieli on sen verran hakusessa, että nykysanat ja varsinkin ihmisen kuvailut menevät arvailun varassa, eikä silloin saa oikeaa käsitystä henkilöistä.

Siis tosi hauska kirja. Tässä Bridget on jo 51 vuotias ja kahden lapsen yksinhuoltaja jäätyään leskeksi mutta sisimmältään yhä vaan koheltava blondi :) En kerro enempää, lue se ja saat nauraa makeasti ja monta kertaa!

Ehdin sentään lukemisen lomassa ruukuttaa pelakuun oksia joissa aikamoiset juuret jo. Yhdessä jopa kukkakin, tosin pikkuruinen... Oli siis ihan viime hetki laittaa multaan!

Aion viedä sisällä koko talven olleet ja jo pitkään kukkineet isot pelakuupensaat ulos isoon ruukkuun. Yksi alku on vielä alasleikattuna ikkunalla, siinakin jo isot pehdet! Kova hinku on kasvaa.
 
Sain teekasvin pistokkaita, ne vielä muhivat vedessä, eikä ainakaan minun silmiini näy juuren alkuakaan... Toivon mukaan kuitenkin saan siitä monta tainta, sillä riippuvaoksaisia on aina kiva olla pystykasvuisten kukkien rinnalla.

Siispä suloista sunnuntaita jokaiselle!

1 kommentti:

  1. Ihanasti koottu kortti ja kiitos lukuvinkistä
    - tuo voisi oikeasti iskeä!! ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!