Lukijat

perjantai 29. toukokuuta 2015

Ruusuinen ompelija

Paper Shelter #205   Flower Power - Kukkaloistoa
Flowers, Flowers everywhere
Tein tämän kortinliian myöhään edelliseen haasteeseen jossa piti olla ruusuja mutta käy tämä kortti tähän uuteenkin kun haasteena ovat kukat! 

Digileimakuvaa ompelijattaresta olen käyttänyt myös ompelulinjalta valmistuneelle ja onpa jokunen kortti mennyt muuten vain ompelusta innostuneelle synttärisankarillekin, eli hyvin käyttökelpoinen leimakuva!

Taustapaperi on lehden kylkiäisiä. Kuvaa olen kohokuvioinut pikkukukkasilla ja sipaisut punaisella Mementon leimasinvärillä. Nurkissa ruusuja, alaoikealla kohotettuna ja nupun kera.
***
Eilinen meni tanssiessa Jänhiälässä sen verran myöhään, etten enää alkanut bloggailemaan. Tänään heti aamusta armaani laittoi ruohonleikkuriin upouuden sytytystulpan ja minä innolla ruohojen kimppuun! Ehdin aika ison alan käydä läpi ja sitten matkaan keskustaan. 

Oli aika kaunistautua kampaajalla!

En nyt ihan suoraan ulkotöistä sinne lähtenyt vaan suihkun kautta sentään :) Aikaa oli kerrankin ruhtinaallisesti, sillä armaallani oli meno kymmeneltä ja minulla aika kahdeltatoista! Sain kerrankin käydä läpi Kirjaston hyllyjä, enkä vain hätäiseen kurkata palautettujen kohdalta.

Ehdin lukea muutanman lehdenkin ja hakea postista paketin, ennenkuin piti kiiruhtaa kaupan kautta kampaajalle. Ostin meille jäätelöt kahvin seuraksi. Vain huomatakseni, että kampaajalla oli sama mielessä. Hänkin oli tuonut tullessaan pakastelokeroon meille tuutit :)

Vaan ei haitannut, sielläpä toiset odottelevat seuraavaa kahvitaukoa seuraavan asiakkaan kera nautittaviksi.

Kotosalla tartuin ripeästi toimeen ja ajelin loputkin nurmikot ja jopa omenapuiden alustatkin. Hurjan isot pullukat kukkanuput jo omenapuissa!

Tuntuu kuin vasta olisi huokailtu, että eikö se kevät jo pian ala tulla ja nyt sitten kesä tulee pikakelauksella! Joka paikassa kasvaa kaikkea kohisten ja koivuissa niin isot lehdet, että voi saunavastat tehdä! Voikukkia kasvaa pelloilla keltaisenaan ja nokkoset rehottavat valtavina puskina.

Puhumattakaan raparperistä. Se kasvattaa jo valtaisia kukkapalloja!!!

En millään ehdi mukaan tähän menoon... Taistelu rikkaruohoja vastaan on hävitty, ennenkuin se ehti alkaakaan. Huomenna on kyllä ajeltava ainakin kesäkeitaan puoli - jos leikkuri pystyy... Ja sitten taas kukkapenkkien ja pensaiden alustojen kimppuun käsipelillä toista, vai oliko se jo kolmatta kierrosta...Ei siis todellakaan työ lopu tekemällä!

3 kommenttia:

 1. Kampaajalle pitäisi minunkin päästä. On se vaan aina yhtä kivaa ja uudistautuminen piristää

  VastaaPoista
 2. Lovely card love that image!
  Thank you for joining us at The Paper Shelter
  xx

  VastaaPoista
 3. Good morning sweetie, I am so very sorry I never got by to say how gorgeous your card was last week, a very hectic week, I hope you can forgive me, thank you for joining us at The Paper Shelter <3 Pops x x x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!