Lukijat

sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Ruusu ja perhosia

Passion for ProMarkers Week 297 Special Anniversary! No Sentiment - Ei tekstiä
Butterfly Challenge #31   Butterflies and D is for Doily - Perhosia ja kahviliina
One Big Rose and Two Big Butterflies with a Doily
Löysin raidallisen paperin ja väriin sopivia kartonkipalasia. Niinpä liimailin palaset raidoiksi kartongin yläreunaan, joka muuten näytti jotenkin paljaalta.

Ruusu sai voimakkaan värin tusseista ja sopivan kokoinen kahviliinakin löytyi. Kaksi suurta perhosta nurkkiin. Niitä kimallutin Glossylla ja kimallehiutaleilla. Stanssatut lehdykäiset, kahta kokoa ja väriä, saivat olla sillänsä.

ProMarkers: Blossom, Rose Pink, Ruby, Lilac, Amythist, Meadow Green, Apple, Lime Green
***
Suloista sunnuntaita!
Eilen illalla tuijotelimme Euroviisuilua, minä vain yhteentoista, mutta armaani hamaan loppuun saakka, eli tämän päivän puolelle! Siksipä olin jalkeilla kerrankin ensin ja laittelin sunnuntain aamupalaksi perinteisesti munakkaat molemmille.

Armaani tekee ne vaikka silmät ummessa ja toinen käsi sidottuna, minä taistelin toisesta jonkinlaisen kompromissin munakkaan ja sekasotkun väliltä ja toisesta, joka oli minulle, sain aikaiseksi komean kokkelin... :(

Vaan yritin sentään ja armaani kohteliaana miehenä sanoi maun olevan tärkeintä ja hänen munakkaansa oli hyvää.

Onneksi huomenna on taas armaani totutulla taidollaan tekemässä aamiaista!

Aamupäivä hujahti nopsaan kykkiessä mustaviinimarjapensaiden juurella. Niiden alustat olivat paljon paremmassa kunnossa, sillä pensaat ovat tiiviimpiä ja isompia ja varjostavat alla olevan maan siten paremmin. Edes rikkakasvit eivät pääse villiintymään niin pahoin kuin karviaispuskissa.

Kiskoin ja harasin myös muutaman kannon ja kiven ympäriltä ja ne olivatkin sitten jo ihan hurjaa hommaa! Nokkosten juurakoita ja rönsyjä monessa kerroksessa, niin, että kottikärryt täyttyivät ripakasti ääriään myöten. Siinä vaiheessa kun olin pelastanut neljä puskaa,  voimat loppuivat ja hiki virtasi, joten suuntasin suihkuun.

Sen verran aikaa olin kuluttanut hommelissa, että ruoka-aika pukkasi päälle. Siispä hätätila sapuskaa suoraan pakkasesta mikroon ja hellalle. Gourmet ruokaa todella: muussia ja lihapullia armaalleni, (valmis annospakkaus) ja minulle pakastevihanneksia.

Kyllä niilläkin antimilla nälkä lähti.

Muu aika onkin kulunut rattoisasti kortteillen. Kokeilin taas kerran ideaa jonka sain nukkuessa. Saan aina parhaat ideat unessa! Tosin kaikkia niitä en pysty toteuttamaan...

Kannoin kaksi suurinta sisäkasviamme ruukkuineen päivineen suihkuun. Niitä on lähes mahdotonta kastella tarpeeksi millään muulla keinoin. Samalla saavat pölyt kasvien lehdillä kyytiä. Siellä nyt nököttävät rinta rinnan ja valuttavat. Saavat kuivahtaa ainakin iltaan asti.

Saatiin muuten oikein kunnon myräkkä tänäänkin ja oikein rakeiden kera! Suurimman osan päivää on aurinko kyllä helottanut siniseltä taivaalta mutta yhtäkkiä meni pilveen ja alkoi puhaltaa vieläkin kovemmin kuin eilen ja rakeita pomppi veden kera jokusen minuutin. Sitten taas aurinkoista mutta tosi tuulista!

Onneksi armaani voi tehdä hommelinsa sisätiloissa uivalla mökillämme! Kaikki materiaalit vaan on koko ajan pidettävä muovien ja peittojen suojassa, kun ei tiedä milloin seuraava sade iskee!

Mukavaa menoa teillekin!

4 kommenttia:

 1. Hello and welcome to my Butterfly Challenge. I love those butterflies. The colours are so vibrant. The rosé on the doily is a great addition . Thankyou for fluttering by # 31 hugs Mrs A.

  VastaaPoista
 2. Gorgeous card Loreal. I love the image and your colouring is perfect. Thanks for joining us at PFP for our special 6th anniversary challenge. Hugs, Denise x

  VastaaPoista
 3. So stunning Loreal.I love your beautiful rose and butterfiy and your colouring is fabulous.
  Thanks for joining us in our special Anniversary challenge this week at PFP :D

  xx coops xx

  VastaaPoista
 4. Pretty card! Thanks for taking part in the Butterfly Challenge.

  Lesley, GD xx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!