Lukijat

torstai 21. toukokuuta 2015

Ruusu ja perhosia

 Roses and Butterflies
Kertakaikkisen ruusuinen kortti, eikö vain :) On iso ruusu ja vielä taustapaperikin on suorastaan ruusuja tulvillaan. Laitoinpa sitten perhosiakin monta (jos en sentään tulvilleen...)

Raamitin kuvan samalla paperilla josta laitoin pari palasta mallin mukaisesti.
***
Melkein voisi sanoa, että tylsä keikka tämänpäiväinen iltamatanssijuttu Virmutjoella. Menimme lähes tunnin verran aloitusajan jälkeen sillä en ole iltamien ystävä. Tykkään, että tanssit tansseina ja teatteri teatterina. Vaan alkuohjelma jatkui vielä kun saavuimme ja jatkui ja jatkui aina vaan. Tuntui, ettei se lopu koskaan.

Varmasti suurella sydämellä tehtyä ohjelmaa, sketsejä, laulua, näytelmää, vitsejäkin kuulin ja yleisö osasi nauraa oikeissa paikoissa, vaan kun ajattelee, että yleisö koostui todella vanhoista ihmisistä, joille liikkuminen pitkän istumisen jälkeen on tosi vaikeaa, ihmettelee miksi niin pitkä ohjelma oli alkuun laitettu.

Vihdoin koitti tanssin aika ja puhallinorkesterikin sai nuotit kuntoon ja aloitti puhaltamaan. Musiikista voin sanoa mistään ymmärtämättömänä, että laahasi ja marssitti ja virttäveisautti ja nukutti...

Tanssittiin silti, tai ainakin oli hyvää yritystä. Lattia ei luistanut yhtään, eikä sille levitetyt kahviporotkaan paljoa auttaneet asiaa, ne kun vierivät samantien lattialankkujen rakosiin.

Vaan yksi asia oli mallikkaasti hoidettu: Tarjoilu. Leipiä oli jos jonkinlaisia ja makeitakin vaihtoehtoja pilvin pimein. Kahvia sai santsata niin paljon kuin vatsa veti ja veden lisäksi oli mehuakin tarjolla. Paljon kansaa oli saatu Iltamatansseihin ja keittiöväki saikin ahkeroida tulenpalavalla kiireellä saadakseen kaikille tarjoomukset. Kupit välillä loppuivat mutta ripakat apurit veivät pikavauhtia kuppeja keittiöön, tiskiin ja kuivaksi ja taas esille! Hienoa tiimityötä!
 
Suosittelen huumorin ystäville ja Iltamista pitäville, itselleni laitan muistilapun, että ei ensi vuonna. Muuten unohdan, siksi se on pantava lapulle.
 
Ja ettei totuus unohtuisi: Ihania tuttuja ja tuntemattomia ihmisiä. Heidän kanssaan pienet eikä isotkaan hankaluudet tuntuneet paljon missään. Kiitos kaikille juttu- ja tanssikavereille!

5 kommenttia:

 1. kerrassaan niin ihana kortti ja niin kauniit värit..mun lempiväri toi lila! Ihana leimasin ja kauniit perhoset! kuulostaa että tanssit oli menoa eikä meininkiä! =) Oikein rattoisaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti. Kaunis väritys.
  Saa nähdä päästäänkö me huomenna karaoke tansseihin kun on noita pipertäjiä hoidossa :) Jos hoitajat saisivat tuuraajan :)

  VastaaPoista
 3. Wow, beautiful floral card, I love those big blooms and lovely colours. Thanks for joining in with Sketch Saturday this week, Niki xx

  VastaaPoista
 4. A prettily coloured image and lovely butterflies on your delightful card. It's a real pleasure to see you playing along with us at Sketch Saturday this week. Hugs, Lesley

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!