Lukijat

lauantai 30. toukokuuta 2015

Poika, koira ja leija ja arpaonnea

Passion for ProMarkers Week 298   Come fly with me - Tule lentämään kanssani
Tämä leimakuva on saatu sata vuotta sitten, en edes muista keneltä. Nyt vasta sattui kohdalle haaste johon se käy! Poika, koira ja leija, täydellinen yhdistelmä.

Alimmaisen yksinkertainen raitapaperi jossa kivasti 'raapimajälkiä' Kuvan alla laitoin sinistä, onko se sitten vettä vai taivasta .Sen alla kullankeltaista kuviopaperia palaset. Samasta paperista raamit myös kuvalle. Teksti leikattu vanhasta kortista, sattui olemaan niin sopivan värinen.

ProMarkeres: Ivory, Blush, Vanilla, Blue Pearl, Sky Blue, Barry Red, Yellow, Grass.
***
Huomasin korttini olevan yksi monista arpaonnen suosikeista edellisessä Passion for ProMarkers juhlavuosihaasteessa. Kiitos! Thank You!
***
Yhä vaan ahkerana! Ettei vaan tulisi tavaksi :) Pekoniaamiaisen voimin työntelemään ruohonleikkuria tällä kertaa kesäkeitaalle. Kaikkialle levinneet voikukat rehottavat sielläkin voimissaan korkeina, isoina puskina!

Vaan rohkeasti tyrkin koneen päin ja yli, tosin sen sai tehdä pariin kolmeenkin kertaan, ennenkuin talttuivat. Samalla kun ahkeroin koneen kera, paloivat paperiroskat iloisesti kesäkeitaan uunissa. Tehokasta, eikö?

Ja kun kone sopivasti rymisteli yli rikkaruohojen, eikä yskinyt yhtään uuden sytyytstulpan ansiosta, painelin vielä puutarhankin uudelleen, sillä voikukat ovat taipuisia ja nöyriä ja osaavat olla litteinä ja sitten ponkaisevat pystyyn kun menen pois. Nyt sain muutaman edes taltutettua uusinta-ajolla!

Terassilla ei ole vielä muuta kalustusta kuin pitkät ja pätkät penkit, jotka armaani nakutteli loppulaudoista. Ei siis pöytää, sohvaa, tuolia yms. Joten kun haluamme olla siellä kannamme sisältä korituolin ja pöydän ja mitä milloinkin tarvitaan.

Nyt vein vain kaksi ylimääräisenä olevaa tuolia ja yöpöytäni ja siellä kahvittelimme iltapäivällä kahdenkymmenen lämpöasteen helliessä!

Nyt terassilla on jo liian kuuma, sillä aurinko porottaa sinne suoraan!

Vein kuivahtaneet tuomenoksat kompostiin ja kävin niityltä uusia kukkia maljakkoon. Nimeä en tiedä mutta kauniit punalilat kukat kasvissa on ja kestävät päivän verran. Niitä kasvaa ulkona tuppaina, joten käyn maanantaina viimeistään hakemassa uuden kimpun, ellen sitten raaski ottaa keltaisia Vuohenjuuria, ne kukkivat täyttä päätä laatikoissa, johon ne siirsin uuden leveämmän eteisen tieltä.

Tänään on juhlittu kodeissa ylioppilaita ja muita valmistuneita. ONNEA kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ihana kortti ja onnea menestyksestä.
  Meilläkin paistoi aurinko tänään. Ihanaa, koska kolmen viikon kesälomani alkoi.

  VastaaPoista
 2. Great card! Love the simple design and sweet image! Thanks for joining us this week at Passion for Promarkers! Lisa x

  VastaaPoista
 3. Such sweet looking card. Adorable image and lovely card. Thanks for joining us over at PFP this week and our flying challenge.
  Love n hugs
  Marie

  VastaaPoista
 4. Gorgeous card Mervi. I love the beautiful image and your colouring is fab. Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!