Lukijat

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Pikkuruusuja, kultausta ja kultaakin

Allsorts Week 311   No Squares allowed - Neliöitä ei sallita
Everybody-Art-Challenge 325   Nich Eckig - Not angular - Ei neliöitä
Congrats on Your Big Day!
Alimmaisena kultakoukeroin kuvioitua kartonkia, sitten Sinellin ruusuleike nurinpäin ja sen reunoille kultakohoväriä. Sitten pyöreä piparireunainen kultakartongista ja samanlainen pienempi aluskartongista.

Onnea teksti ja nimi leimailtu ja kultakohokuvioitu. Raamitukset molemmissa kultakartongista. Ruusu valmis kimallutettu leike. Ylioppilashattu nettikuva.
***
Olen siis ostanut vihdoin ja viimein kuumailmapuhaltimen! Sillä vielä harjoiteltavaa, tai ainakin kohokuviointileimasinaineella! Ei ollenkaan niin helppoa kuin kuvittelin saada siistirajaisia ja kauniita kuvista tai kirjaimista. Vaan harjoittelemalla ja valitsemalla selkeät ja tarpeeksi suuret kohteet, saan jotain jo aikaiseksikin :)

Eilen kuvittelin vielä, että ylioppilaskortit riittävät mutta olin väärässä. Huomiseksi vietävä vino pino lisää. Hyvä juttu, kas kun niitä sattui syntymään tänään muutama :) Olisinko jotenkin aavistanut!

Tänään aurinko on paistaa ja lintuset laulelevat ja tuulikin, vaikka on aika kovaa, hempeän pehmoista! Siis ainakin vielä aamupäivästä oikein passeli puutarhahommelisää! Tongin nuoruuden innolla ja vähän sisullakin irti rikkaruohoja karviaispensaiden juurilta. Taas tuli neljästä pensaasta lähes rikkaruohoton. Pari isoa kiveäkin paljastelin esille, niiden reunustat olivatkin kovin pala.
 
Rikkaruohojen juuret kun painelevat kiven alle, eikä niitä sieltä saa millään ilveellä kiskottua. Nämä kivet sellaisia puolimetrisiä ja yli... Kovin läheltä ei pääse ruohonleikkurillakaan työntelemään joten käsipelillä on tehtävä.
 
Seuraavaksi jahka aikaa ja voimia ja intoa löytyy, otan käsittelyyn viinimarjapensaat!

2 kommenttia:

 1. Lovely card,
  Thank you for sharing at Allsorts 'No Squares Allowed' challenge this week and good luck x Susan x

  VastaaPoista
 2. Upea juhlakortti!
  Mä ostin juuri neljännen puhaltimen! Yksi on mennyt rikki. Yksi on mökillä, toinen mökillä ja kolmas on tarkoitettu yötöihin, kun se on niin hiljainen! Mä embossaan tosi paljon, melkein kaikki leimakuvatkin, helpottaa värittämistä ja tekee kauniin viimeistellyn pinnan.
  Mukavaa helluntaita;-))m

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!