Lukijat

torstai 7. toukokuuta 2015

Pikku kissa päiväunilla

Passion for ProMarkers Week 295   Keep Carm and Chill out - Ota rauhallisesti ja vaan hengaile
Congrats with sleeping little Cat and her little Friend!

Oikein ruusuisia unia kissanpennulle, ainakin taustapaperissa niitä löytyy. Siitä värit kuvaankin löytyivät. Hempeää punalilaa ja kirkasta punaista. Kohokuvioin kaulimen avulla osioita kuvan taustalta rosoiseksi ja sivelin pintaan Distress Ink leimasintyynyillä ruskehtavaa ja punaista.

Kissanpentu väritetty maltillisesti vain parilla kynällä ja sydämet punalilalla ja noissa pollukoissa, olisivatko vanua vai mitä pehmeää?, värit samoin kuin kissassa. Kuvan alle tuikkasin parit valkoiset höyhene, että höyhensaarille pehmoisempi matka :)

ProMarkers: Rose Pink, Meadow Green, Grass, Ice Grey2
Flex Markers: Linen, Tea Rose
***
Eipä kauaa saaneet puupalaset lojua peitteen alla peräkärryssä kun tänään jo lastasin niitä laatikoihin ja sankoihin, joissa ne sitten on helppo kuskata liiteristä sisälle uunissa poltettaviksi. Kärryä kun tarvittiin muuhun kuskaamiseen.

Kävimme Parikkalasta hakemassa tilatun piipin osia, jotka olivat tulleet ja samalla reissulla Siwasta kolme pakettia tulevaan projektiin liittyen. Toki ruokakaupassakin piti pistäytyä viikonlopun herkkuja hakemassa.

Muutaman pisaran ropsautti juuri kun menimme autoon kaupasta mutta kotipihalla oli kuivaa, joten saimme kannettua kaiken sisälle kastumatta.

Ihan oudon näköinen urosfasaani kävi ruokailemassa yksinään. Oikein mustapuhuva kaula ja pää ja vihreältä välkkyvä tumma kaulanalus. Selkä ja pyrstösulat erityisen vaaleaa ruskeaa. Kovin varovasti se ruokintapaikkaa lähestyi ja tarkkaan katsasti ennenkuin ryhtyi syömään. Viihtyi tosi kauan, eikä häiriytynyt pikkulinnuista, eikä ulko-oven kolauksesta, kun armaani ajeli pihaan mönkijällä ruoka-aikaan.

Kiva kun tuli käymään, todennäköisesti viimevuotisesta poikueesta tuo vieras.

Kovin on taivas ollut harmaassa pilvessä koko päivän. Ei aurinkoa kuin silloin tällöin pikku pilkahduksena vain ja silloinkin utupilven takaa! Mutta lämmintä on lähes 20 astetta!!!

5 kommenttia:

 1. Suloinen tuo korttisi. Meilläkin oli keväinen sade. Kiva, että lumet sulaa.

  VastaaPoista
 2. Söpöläinen! Tosiaankin Ruususen unia...

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta kortistasi. Valitsisitko vaihtokortin. Minulla on vapaat kortit sivupalkissa hevosen kuvan alla. Jos ei ole mieluista, niin ilmoita, että voin tehdä yllärin.
  Kiitoshaleja tuhat

  VastaaPoista
 4. Beautiful card Loreal. Such a perfect image to go with our theme this week. Thanks for joining us at PFP. Hugs, Denise x

  VastaaPoista
 5. What a sweet card. Such an adorable image. Thanks for joining us at Passion for Promarkers.
  Hugs,
  Andie xx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!