Lukijat

lauantai 23. toukokuuta 2015

Pakettikortti ylioppilaalle

I Love ProMarkers #270   Tags - Pakettikortteja
Pakettikorttejakin tarvitaan Ylioppilaiden lahjoihin! Tässä yksi versio. Kohokuvioin suosikki kansiolla ja hankasin Distress Ink musteita ja Versa Fine mustaa kauttaaltaan, hiukan enemmän reunoille painottuen.

Leimasin ruusukimpun erilliselle paperille, sillä kohokuvioituun on paha leimailla. Väristtelin ProMarkereilla, leikkelin kuvaa myötäillen väljästi  ja hankasin harmaata reunoille, että se uppoaa paremmin taustaan.

Teksti nettilöytöön laitettu. Ylioppilaslakki leikekuva jossa kimallustakin hiukan. Vielä musta silkkinauha, että saa kiinni lahjaan solmittua.

ProMarkers: Meadow Green, Apple, Lime, Grass, Barry Red, Rose Pink
***
Aamu valkeni kirkkaan sinisenä ja pilvettömänä. Heräsimmekin tavallista aikaisemmin, sillä armaani oli menossa linturetkelle Rotareiden kanssa. Joka päivä tosin olemme voineet kotipihaltammekin seurailla suurten aurojen lentävän pohjoisemmille seuduille äänekkäästi kiljahdellen.

Niinpä tein eväät hänelle kahvntermoksen kera ja painelin takaisin petiin hänen lähdettyään.

Heräsin kummalliseen vinkunaan. Kovalla tuulella kylpyhuoneen katossa oleva tuuletusjuttu läpättää ja jopa uleltaakin jos oikein kunnolla tuulee! Painelin ulos työhansikkaat ja hara kädessä. Hurja tempova tuuli melkein kiskaisi oven käsistä! Vaan en ole sentään mikään pelkuri, joten vakain askelin kohti liljapenkkiä.

Se jää kokonaan fasaanien syöttöpaikan taakse ja arvailin , että rikkaruohoa siellä kyllä riittää. Oikeassa olin pahemman kerran. Koko penkki katosi kirjaimellisesti nokkosiin ja muihin viholaisiin!!!

Onneksi jaloissa oli pitkävartiset kumpparit, muuten olisin polttanut sääreni jo mennessä... Kiskoin ja lopuksi jopa pääsin harallakin vetelemään rikkaruohoja ja paljastuihan sieltä niin liljojen alkuja kuin tulppaania, narsissia, ukonhattua ja jotain tunnistamatonta lajikettakin.

Juuri kun sain jotakuinkin penkin rajat esiin, armaani kurvasi pihaan ja oli puolipäivä! Kyllä aika kuluu sukkelaan puuhaillessa.

Vaan sitten taivaat aukenivat ja alkoi sataa! Ei ole reilua. Olin suunnitellut ruohonleikkuuta ja lisää marjapensaiden pelastusoperaatiota ja ties mitä kivaa ulkohommelia. Nyt niistä ei tullut mitään. Vasta illan lähestyessä taivas taas sinistyi ja aurinkoistui ja sade lakkasi. Epistä. Eihän märkää heinää voi leikata, eikä innostanut niiden kiskominenkaan...

Olkoon huomiseen!

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis tagi.

    Minäkin olin pienessä vesisateessa Mimosan kanssa puutarhahommissa. Mimosa kylvi porkknat, salaatit ja herneet. Hän istutteli orvokkeja kukkapenkkiinsä. Sitten tulikin tosi kova myrskytuuli. Täällä on ympristössä jopa sähköt poikki

    VastaaPoista
  2. Ooh, this is fabulous, I love the colours and the texture. Thanks for joining us at I Love Promarkers xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!