Lukijat

lauantai 16. toukokuuta 2015

Neito sinisilmä, rentukoita, uiva mökki ja leivoksiakin!

I Love ProMarkers #269   Flowers - Kukkia
Beautiful Woman with beautiful Blue Eyes
There are Flowers too on Image :)
Background Paper Embossed with Roses

Monikäyttöinen kohokuviointikansio tuli askartelulehden kylkiäisenä ja sillä tein tähän(kin) korttiin taustan. Värittelin taustan Mementon silmämusteilla. Myös sisäsivut saivat saman kohokuvioinnin. Tällä kansiolla tekstille jää sopivasti tilaa!

Leimakuvan kaunotar väritetty ProMarkereilla. Kuvan alla filminauhan reunukset, onhan neitokainen niin upea, että voisi olla vaikka filmitähti! Sinisten silmien innoittaman vielä siniset täplät nurkkiin.

ProMarkers: Ivory, Vanilla, Blush, Blossom, Rose Pink, Lilac, Sky Blue
***
Jo jonkin aikaa ovat rentukat kukkineet rannassa mutta vasta eilen illalla sain kuvattua niitä
Loistavat kuin auringot kuolleiden korsien ja muiden risujen seasta! Samalla kun nyt olin paikalla ja kamerakin valmiina, otin kuvia tulevasta uivasta mökistämme joka alkaa jo siltä näyttääkin enenevässä määrin :) Ei enää pelkkä kehikko ponttoonien päällä!
Armaani seisoo terassilla ja mittailee juuri jotain hyvin tärkeää. Ikkunat paikallaan, paitsi saunan, jonka ikkuna-aukko peitetty muovilla.

Tänään ahkeroin ajelemalla tämän vuoden ensimmäitän kertaa nurmikot puutarhasta ja kesäkeitaalta! Aikamoinen tovi siinä vierähti mutta hauskaa oli. Kerran karautin kiveen ja kone sammui mutta sain sen uudelleen käyntiin muutaman turhan yrityksen ja hengenvetotauon jälkeen :)

Ihan vähän jäi vielä ajamatonta nurmikkoa kun polttoaine loppui mutta en edes ajatellut lisätä sitä vaan istahdin portaille riisumaan kumpparit ja märät villasukat tuuleen kuivumaan.  Sitten painelin sisälle ja suihkuun. Sen siitä saa kun tottumaton alkaa töitä tekemään. Hikeä pukkasi niin, että tuskin sain paidan päältä...

Nyt taas freesinä ja työt unohtaneena koneen ääressä. Iltapäiväkahvitkin juotiin kahdestaan ja oikein leivosten kera tänään. Oli nimittäin jäätelöauto-päivä! Sieltä saa aivan ihania mansikkaleivoksia joita on tottakai pakko ostaa pakastimen täytteeksi! ..ja ostin minä sellaisia sandvitsejäkin laatikollisen... :)

Kyllä nyt passaa viikonloppua vietellä.

5 kommenttia:

 1. Ihana kortti ja ihana myös tuo uiva mökkinne. Nopeasti on valmistunut.
  Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis kortti. Ja vai että kelluva mökki. Kun vamistuu, on melkein pakko tulla katsomaan ihan livenä.

  VastaaPoista
 3. kerrassaan todella ihana kortti ja niin upeasti väritety! Upea uiva mökkikuva! Nyt vaan saisi auinko ja lämpö tulla kunolla! Oikein rattoisaa päivän jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Aivan vallattoman kiehtova tuo mökki-ideanne. Kyllä siellä kelpaa poutapäivinä kelluskella. Toivottavasti tulee aurinkoinen ja lämmin kesä!

  VastaaPoista
 5. This is gorgeous, love the embossed background and the beautiful image. Your coloring is lovely. Thank you for joining us at I ♥ Promarkers this week and good luck xxx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!