Lukijat

maanantai 18. toukokuuta 2015

Maisema ja perhosia

Addicted to Technics #21  Toukokuu   Syvyysvaikutelma
Butterflies and a hot Summer Day
Kolmella leimasimella tein tämän haastekortin. Taustalla saari joka heijastuu veteen. Etualalla siluettina kukkaketoa. Aivan lähimpänä reunoilla isot heinät.

Värittelin mielitavallani eli Mementon silmäleimasimilla hangaten. Kisailevat perhoset tuovat lisävaikutelmaa syvyydestä.
***
Viikko alkaa sateisena. Koko päivän on lottuuttanut inhasti vettä. Käväisin Kirjastossa ja ruokakaupassa sillä aikaa kun armaani oli parturissa ja rautakaupassa. Sain ulkoiluttaa samalla reissulla ihka uutta kukkamallista sateenvarjoani. Olen siihen hyvin tykästynyt :)

Kotimatkalla kylässä kahvilla.

Olin aikonut jatkaa tänään rikkaruohojen nyhtämistä mutta sade sai toisiin ajatuksiin. Tein kiitoskortteja lisää opettajille ja ohjaajille annettaviksi. Olisin vienyt myyntilaatikkoonkin mutta jostain syystä ovet olivat lukossa, eikä valojakaan näkynyt!

Jotain kun aina on kotosallakin tehtävä, imuroin huushollin, sillä huomenna en ehdi. Ajelemme Risulahteen ja sieltä, jos intoa ja voimia riittää, vielä Teboilille kevään viimeisiin iltapäivätansseihin! Huomiseksikin on luvattu vilpoista ja sateista joten mukaan on otettava kai kaikki vaatteet toppatakista hellemekkoon...

3 kommenttia:

  1. jestas kun on kaunis! Ihan kuin taulu! Todella upea maisema!!

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis kortti. Ihana maisema.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!