Lukijat

maanantai 4. toukokuuta 2015

Kukkakeiju kedolla

Chocolate, Coffee and Cards #90   Spring has Sprung - Kevät on tullut
Really Warm Day of Spring!
Samaa paperia kuin edellisessä kortissa tässäkin taustalla. Oli niin sopivasti pöydällä esillä :) Samoin noita A Day for Daises kuvia lojuskeli odottelemassa vuoroaan, joten sekin oli helppo valinta. Herttainen pikku keijunen paljain jaloin kukkakedolla.
 
Kevät on siinä pikkuriikkisen pitemmällä kuin täällä koto-Suomessa. Perhosia tosin lentelee jo meilläkin.Värittelyt ProMarker tusseilla kuten tavallista. Perhoset nettilöytöjä. Paperisuikaleillekin tilaa kuvan takana.
***
Ahkera aurinkoinen päivä! Aamusella kampaajaan kaunistumaan ja sieltä Kirjastoon ja kauppaan. Kotosalla myöhäinen ruokailutauko ja sitten armaani avuksi rantaan.

Haravoin pihalta kuollutta heinää, risuja ja muuta roskaa pois alullaan olevan nurmen tieltä mekkosillaan, niin lämpimältä tuntui. Kasasin roskat katteeksi kukkapenkin takareunalle. Siellä ne saavat maatua ja estävät samalla rikkaruohojen esiinmarssia, ainakin vähän.

Vein jo aamulla petivaatteet terassin kaiteille tuultumaan ja pyöräytin pari koneellista pyykkiä ulos kuivumaan. Nyt tuoksuu koti raikkaalta ulkoilmalta kun hain kaikki sisälle!

Mukava alku uudelle viikolle.

Olethan jo ottanut osaa Toukokuun ARVONTAani?

2 kommenttia:

  1. Your card is gorgeous and thank you for joining in our challenge ,good luck and hope to see you again next time
    Hugs xxx Dt Anneke and have a nice day.

    VastaaPoista
  2. So very cute love the added details with the butterflies .Thanks for joining Chocolate Coffee and Cards for challenge # 90 Spring has Sprung. DT - Crystal

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!