Lukijat

perjantai 15. toukokuuta 2015

Kuin unta vain - perhosten lentoa ja yllätyskin!

Passion for ProMarkers Week 296   Blue & Purple - Sininen & purppura
Like a Dream - Butterflies
Kaunis perhospaperi sattui olemaan juuri sopivan värinen tähän haasteeseen jonka mallikuvassa pastellinvärisiä kuvioita! Kanttasin leimakuvan punalilalla joka lienee lähinnä pyydettyä purppuraa ja samasta kartongista laitoin nuo 'aidantolpatkin' kuvan alle. (Ne ovat osa reiästä, kun stanssasit varsinaisen aidan)

Värittelin leimakuvan unisen utuiseksi ja hinkkasin vähän Inka Cold kultasävyäkin taustaan. Perhonen on valmis tarrakuva jonka liimailin ensin aluspaperille ja sitten leikkasin muotoonsa ja jätin toisen siiven irtonaiseksi.

ProMarkers: Baby Pink, Blossom, Rose Pink, Barry Red, Pearl Blue, Sky Blue, Meadow Green, Grass
...and little bit of Inka Gold!
***
Huomasin hakiessani linkkiä haasteeseen, että korttini on valittu 5 parhaan joukkoon edellisestä Passion for ProMarkers haasteesta #295. Jopas jotakin! Kiitos! Thank You!!
***
Eilen yllättäen oli Lohikontissa tanssit siitä huolimatta, että oli pyhäpäivä! Sinne en olekaan eksynyt tämän vuoden puolella kuin kerran muistaakseni, joten nyt oli aika!

Matkalla pohdiskelin, onko siellä kaksi vai kaksikymmentä ihmistä kun koko päivän sateli ja oli harmaata. Voisi kuvitella, ettei kenelläkään ole muuta tekemistä kuin mennä tanssimaan mutta tiedän maailmassa olevan koko lailla paljon ihmisiä, joille tanssiminen ei juolahda edes mieleenkään - satoi tai paistoi :)

Paikka oli lähes täynnä kun ostin lipun ja meninkin heti varaamaan paikan ja vasta sitten kurkkaamaan mitä tuhoja tuuli oli tukalle tehnyt matkalla autosta ovelle!!

Tuskin kampaus kovin paljoa paremmaksi tuli mutta ainakin yritin...

Oli hyvää aikaa juoda lipun hintaan kuuluvat kahvit voisarven kera. Tarjolla oli toki korvapuusteja ja viinereitäkin. Pöydässä kivoja tuttuja naisia ja aika kului rattoisasti ennenkuin orkesteri aloitti illan ensimmäisellä valssilla.

Naisia oli tuhottomasti enemmän kuin miehiä ja paljon ihka outoja pariskuntia. Nämä pariskunnat olivatkin sitten koko illan ahkeria tanssijoita ja täyttivät pikkuruisen lattian välillä liiaksikin.

Istuin kaksi peliä, ennenkuin haettiin. Aloin jo miettiä kotiin lähtöä sitä ennen! Vaan pöydässä istunut nainen vinkkasi, että tuo osaa tanssia, mene hakemaan. Eikä tarvinnut katua, että vihjettä noudatin! Ilta oli pelastettu!

Orkesteri oli kyllä aika arveluttavan kehno mutta hyvässä seurassa sitä tuskin huomasi. Into korvasi puuttuvan taidon aika hyvin :) Ja kun alkuun pääsivät soittivat melkein yhdeksään asti, vaikka yleensä lopetetaan soittaminen jo puolelta!

Niinpä kotona vasta ennen kymmentä, kun mutkan kautta vietiin yksi neitokainen kotiinsa. Eihän toki ketään voi jättää ilman kyytiä!

Sitten en enää aukaissutkaan nettiä, katsoin vain loppuosaa ties kuinka monetta kertaa näytetystä elokuvasta jossa kaksi sekopäätä käy kuokkavieraina... välillä piti janoa sammuttaa karpalomehulla ja siemaisinpa magnesiumiakin lasilliseen liuotettuna, ettei yöllä kramppaa paljon tanssimisen jälkeen.

Tänään matkattiin Imatralle hakemaan moottori tulevaan uivaan kesämökkiimme! Sitten vain kotihommeleita, pyykkiä ja petivaatteiden tuuletusta. Kukkapenkkien kitkemistä. Iltapäivällä pari kahvivierasta ilahdutti käynnillään, eli rattoisasti on kaunis kevätpäivä kulunut!

Ja viikonloppu edessä, jee!

4 kommenttia:

 1. Kaunis perhoskortti. Rupesipa tekemään mieli tansseihin.

  VastaaPoista
 2. Hi Loreal, what a beautiful card. Your image is coloured perfectly and I love the pretty background paper. Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

  VastaaPoista
 3. Wow! What a feast for the eyes!
  Gorgeous card!
  Thank you for joining in over at PFP this week! :) xo

  VastaaPoista
 4. oooh beautiful card, Loreal, love your design!! Thank you for joining our colour challenge at PFP, good luck! Juliexx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!