Lukijat

tiistai 19. toukokuuta 2015

Kiitokset Opettajalle ja tanssimaraton

Chocolate, Coffee and Cards #91   Must say Thank You - Täytyy kiittää

Teacher get this Thank You-card
Herttaiset lapsoset ovat oppineet koulussa paljon ensimmäisen vuoden aikan ja pian on Suvivirren aika kaikaa! Tottakai opettajalle annetaan muistoksi kortti kiitoksen kera.

Laitoin kuvan ympärille kiiltokuvaruusuja ja tekstin upotin 'metalliseen' kylttiin.
***
Näitä opettajille annettavia on nyt urakoitu viimeisen päälle, toivon mukaan riittävät. Seuraavana sormet ristissä ylioppilaskorttipinon vierellä...

Hauskahan näitä onnitteluja, kiitoksia ym muistamiskortteja on tehdä. Ja lisääkin tehdä ja aina vain vieläkin kortteja :)

Tänään oikein maratoni-tanssipäivä. Matkasimme puolilta päivin Risulahteen ja kun siellä oli tanssittu kolme tuntia, eli arpajaisiin asti, matkasimme Simpeleen Teboilille ja sielläkin  ehdittiin vielä kaksi ja puoli tuntia tanssia!

Tosi hauskaa molemmissa paikoissa. Risulahdessa katto vuoti yhä vaan ja lattialla oli kosteita läiskiä mutta kun tilaa on paljon, sekään ei menoa haitannut. Ulkona tihuutti vettä vaan sisällä hikoiltiin! Vaikka tila on lämmittämätön, eikä ulkona paljon lämpöasteita ollut sai kyllä tanssimalla hien pintaa. 

Hyvä orkesteri, Mikko Järvinen. Hiukan erilaisia kappaleita, kuitenkin niin, että mieliin muistuivat helposti. Tuli yksi tulinen polkkakin ja se olikin ainut jonka jätin väliin :)

Teboililla kevään viimeiset tanssit ja sen huomasi. Kaikki kynnelle kykenevät olivat paikalla ja tungokseen asti lattialla tanssimassa alusta lähes loppuun asti! Vaan sopu sijaa antoi ja pienet mustelmat kuuluvat asiaan :) Hyvää musiikkia paikallisen H-hetki orkesterin toimesta ja erityisen hyvää seuraa! Kiva muisto jäi syksyä odotellessa muisteltavaksi...

Ja nyt sitten alkaa toden teolla tanssilavakausi, kun ensimmäisellä on käyty!

2 kommenttia:

  1. Väriterapiaa - mistä löysit noin upeat punaiset ruusut?

    VastaaPoista
  2. What a beautiful creation.
    Thanks for participating in our challenge. Good luck and i hope to see you next time again.
    Love DT Anneke

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!