Lukijat

perjantai 8. toukokuuta 2015

Hempeä kukkaoksa

P*skarteluhaaste #277   Bingorivini: Tussi - X(nettikuva) - Harmaa
Warm Birthday Wishes
Kaunis tummanharmaa nettikuva sai hentoista väritystä ProMarker tusseilla. Harmaata kuvassa riittää mutta myös sen raamituksena harmaakuvioista kirjeensisustaa, kuten tekstinkin raamina.

Kuvan 'taivas' sinertää aavistuksen verran. Väritin sitä oikein kuivuneella sinisellä tussilla.
***
Puutarhatöitä koko päivä. Ei siis ulkona ihan kokonaista työpäivää mutta pitkin päivää työjaksoja sentään. Leikkelin yhä vaan kuivia ja kuolleita oksia marjapensaista ja kiskoin käsivoimin kuollutta pitkää heinää. Sitten rautaharavalla vetelin viimeisetkin korret kekoon ja kärräsin kompostiin.

Nyt komposti komeileekin korkeuksissaan! Ne se painuu kyllä ajan kanssa ja siihen on sitten hyvä istuttaa kurkuntaimet jahka niiden aika on. Ainakin pohja on ilmava!

Nokkonen nousee jo vauhdilla ja sitä kiskoinkin oikein suuria ryppäitä ja paksuja juurikasoja pois minkä vain irti sain. Totta kai nokkosletut ja muut nokkosherkut maistuvat meillekin mutta saisivat kasvaa hallitusti vain siellä missä minä haluan!

Ei tosiaankaan ole kiva polttaa kättään kun kerää marjoja pensaista :( Eikä paljoakaan lohduta tieto, että siellä missä nokkonen kasvaa maa on hyvää...

Perjantai ja siivouspäivä. Vein matot terassin kaiteelle tuultumaan ja pistin hyrskyn myrskyn sisällä. En edes huomannut pientä tihkukuuroa, ennenkuin menin niitä sisälle hakemaan. Oli kastellut aavistuksen verran mattoja mutta kun levittelin ne tuoleille kuivahtamaan ei suurempaa vahinkoa ollut tullut, vaan sain jonkun tunnin kuluttua jo laittaa lattioille ihan kuivina.

Aina välillä tein kortteja. Tottakai! Mukavaa viikonlopun alkua!

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!