Lukijat

keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Hellyttävä onnittelukortti

Sketchy Colors #248   Red & Yellow - Punainen ja keltainen
I picked up these Flowers by myself to You ...
Lapsukainen on laittanut äidin parhaat punaiset korkkarit jalkaan ja tuo ihan itse poimimiaan kukkasia onnitellakseen suurena juhlapäivänä!

Haastekuvassa oli oikein kirkasvärinen perhonen, joten tässäkin käytin kirkkaita värejä pääasiassa. Kengät ja paidan sydän saivat kiiltoa Glossysta. Hiukan himmeämpinä värit taustapaperissa, kahviliinassa ja voimakkaampina kukikkaassa raami- ja aluspaperissa, josta laitoin vielä suikaleen kuvan alle.

Kuvan nurkissa kirkkaanpunaiset stanssatut kartonkipalaset.
***
Tänään on satanut ja paistanut. Tottakai satoi juuri silloin kun armaani korjasi traktorin starttia ja paistoi kun olimme syömässä... :( Vaan tuli se vempele kuntoon ja tietä rantaan on levitetty niin, että mahtuu vaikka rekalla sinne ajamaan.
 
Minä sain kuivailla kaikenmaailman työkaluja jotka kastuivat korjauksen aikana, etteivät ruostu. Siinä tekemistä riittikin vähäksi aikaa. Vaan suurimman urakan tein heti aamiaisen jälkeen: Istutin sen seitsemät vuorenkilvet kesäkeitaan rinteeseen jossa ei tahdo mikään kasvi menestyä.

Kaivoin rinteeseen pengerrystä ja syvät kuopat ja laitoin kuoppiin kasvit ja hiekkaa ja multaa ja sankosotalla vettä, että pääsisivät hyvään alkuun. Luonto järjesti onneksi lisäkastelua, kun luultavasti kantamani vesi oli vain pieni liraus, eikä yksin riittävä kastellakseen koko multa/hiekkamäärän.

Välillä piti toki ruokaillakin ja kahvitella ja kortteilla, etteivät tärkeimmät asiat unohtuisi :)

2 kommenttia:

 1. Suloinen kortti.
  Meilläkin ukkeli kaivoi kauan haaveilemani pionipenkin eilen. Laitettiin 10 vaaleanpunaista kiinanpionia kukkapenkkiin. Taivas hoiteli kastelua koko istuksenkin ajan :D

  VastaaPoista
 2. Great card with a cute image. Great with red details behind the image.
  Thank you for participating in Sketchy Colors, good luck.
  hugs Monica

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!